Rekrytering

Vi rekryterar många duktiga medarbetare till fasta tjänster varje år. Genom våra etablerade nätverk får vi kontinuerligt in nya uppdrag som spänner sig över flertalet branscher och yrkeskategorier.

För att bli aktuell för en rekrytering skickar du en ansökan för den specifika tjänsten. Finns det inte några lediga jobb, som matchar dina önskemål eller kvalifikationer? Registrera dig i vår karriärdatabas! Då finns din profil tillgänglig när vi får i nya tjänster och dina möjligheter att bli rekryterad ökar.

En bra matchning mellan dig och kunden är en förutsättning för en lyckad rekrytering. När vi rekryterar lägger vi därför stor vikt vid att kartlägga såväl företagets förväntningar och krav som dina. För att lära känna dig genomför vi alltid en personlig intervju i kombination med personlighetsanalyser, färdighetstester och referenser ifrån tidigare arbetsgivare.

bli-rekryterad.gif

Lediga tjänster & Karriärdatabas

Hittar du inte några lediga jobb, som matchar dina önskemål eller kvalifikationer?

Skicka in en spontanansökan så registrerar vi dig i vår databas. Det gör att din CV finns tillgänglig när vi får in nya uppdrag.

Lediga tjänster

Registrera karriärprofil