Lediga tjänster

Löneadministratör till Pumphuset

Löneadministratör till Pumphuset


TEMP-TEAM söker nu en löneadministratör till Pumphuset i Sollentuna! Här finns utvecklingsmöjligheter på ett familjärt företag där du ansvarar för löneadministration till 40 medarbetare.

Företagspresentation
Pumphuset Sverige AB är ett av landets ledande märkesneutrala serviceföretag inom pumpbranschen. Verksamheten omsätter ca 70 MSEK och har 40 medarbetare, placerade på 3 orter (Sollentuna, Göteborg och Luleå). Verksamheten har funnits sedan 1971 och år 2008 förvärvades PUMPHUSET Sverige AB av KSB SVERIGE AB som ingår i KSB-koncernen med säte i Tyskland. KSB-koncernen har ca 16000 medarbetare och omsätter ca 2 mdr Euro.

Tjänstebeskrivning
Som löneadministratör på Pumphuset arbetar du främst med löpande lönehantering och löneadministration (tidrapporter, resehantering mm), men även med varierande ekonomiuppgifter som t ex fakturering och leverantörsreskontra. Du arbetar nära en kollega med ekonomifrågorna och rapporterar till ekonomichef. Övriga kontorsgöromål förekommer och det ligger i allas ansvar att främja företagets intressen och verka för företagets bästa.

Kvalifikationer
För tjänsten som löneadministratör behöver du:

- Gymnasieutbildning
- Flerårig erfarenhet av att arbeta med löneadministration och ekonomiuppgifter
- Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
- Goda datakunskaper (Office och affärssystem)
- Erfarenhet av lönesystem, Hogia lön är meriterande
- Meriterande är om du har erfarenhet från ett serviceföretag

Du kan arbeta självständigt och är van att arbeta mot deadlines. För att lyckas i rollen krävs det att du är trygg i din roll som löneadministratör och att du har ett strukturerat arbetssätt. Du levererar kvalitet inom utsatt tid och som person är du ordningsam och tycker om att ta tag i saker och driva ditt arbete framåt. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar gärna med egna tankar och idéer.


Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Mellquist, 0708-58 23 86 på TEMP-TEAM.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på vår hemsida TEMP-TEAM.se. Håll dig uppdaterad på nya jobb! Följ oss på LinkedIn och gilla oss på Facebook.

Kontaktperson(er)


Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Stockholms län

Publiceringsdatum
2017-07-04 09:01:48

Tillbaka