Sök nästa jobb med TEMP-TEAM!

Arbetet är en stor del av livet, därför är det viktigt att man gör det man trivs med. Samspelet mellan rätt miljö, kollegor och motivation bidrar till att man prestera sitt bästa – och mer därtill.

När du skall söka jobb eller vill se över dina karriärmöjligheter, så kan vi på TEMP-TEAM guida och vägleda dig i samband med:

  • Rekrytering
  • Inhyrning

Vi har regelbunden kontakt med potentiella arbetsgivare och får kontinuerligt in nya spännande uppdrag inom flertal branscher och yrkesområden. 

Oberoende av vilken tjänst eller anställningsform som kan vara aktuell så vill lära känna dig! Det innebär att vi genomför personlig intervju, personprofilsanalys, färdighetstester och tar referenser hos minst 2 tidigare arbetsgivare.

Sök jobb redan idag!

Sök ibland våra lediga tjänster här.

Finns det inga lediga tjänster som matchar dina önskemål eller din profil? Registrera ditt karriärkonto så din profil finns tillgänglig när vi får in nya uppdrag.

soka-jobb.gif

”TEMP-TEAM har gjort ett fantastiskt jobb, för att bistå mig när jag skulle söka jobb. Jag jobbade i en verksamhet som skulle läggas ned. Sökte jobb genom andra bemanningsföretag utan att få någon respons. När jag så uppsökte TEMP-TEAM fick jag direkt kontakt, vilket resulterade i ett mammavikariat på nästan 2 år. När tiden närmade sig för min sortir från det jobbet, så tog jag ny kontakt med TEMP-TEAM. Även denna gång lyckades de skaffa mig ett nytt jobb. Helt otroligt! Jag kan bara lyckönska alla som kommer i kontakt med TEMP-TEAM, för jag vet att personalen på TEMP-TEAM gör sitt allra bästa för både kunder och kandidater"

- Chris Backsell