Vi hittar talangerna inom Administration & Back-Office

 

Är du på jakt efter en riktigt duktig ledare, specialist eller en receptionist?

TEMP-TEAM erbjuder rätt förutsättningar till en säker och trygg rekrytering, hyr-rekrytering eller skräddarsydd bemanning!

Vi har lång erfarenhet av rekrytering och bemanningsuppdrag och erbjuder ett genuint engagemang i att hitta rätt medarbetare till just dig och ditt företag!

Människan i Fokus!

Konsten att attrahera nya kandidater och skapa förutsättningar så att personal finner sig väl tillrätta på sin nya arbetsplats är framgångskriterier på dagens arbetsmarknad. Det är vi duktiga på och med hjälp av djupgående intervjuer, människokännedom, relevanta tester och systematisk referenstagning kan vi ta fram lämpliga kandidater. Som samarbetspartner drar du också fördel av vårt omfattande nätverk och databas. 

Administratörer, Specialister & Chefer

Om du är i behov av en receptionist med växelkunskaper eller en administratör med specialkunskaper inom ex. SAP och Pyramid, är TEMP-TEAM redo att hjälpa till. Exempel på tjänster vi tidigare tillsatt:

  • Administratör
  • Assistent
  • Receptionist
  • Projektassistent
  • Administrativ chef
  • Transportadministratör 
  • Back-Office medarbetare
  • Växeltelefonister
  • Dataregistrerare

Hållbara lösningar!

För oss är en bra matchning mellan dig och kandidaten av yttersta vikt för oss. När vi tillsätter en tjänst lägger vi därför stor vikt vid att kartlägga såväl dina som kandidatens förväntningar.

Samarbetet stannar inte när kandidaten är vald. Uppföljning är en naturlig del av processen. Vi håller löpande kontakt med dig och kandidaten för att säkra en långsiktig och hållbar lösning. Om du såsom vi tror på ärlig och personlig service, låt oss träffas. Vår personal är alltid redo att lyssna till dina personalbehov. 

Här hittar du kontaktuppgifter till närmsta TEMP-TEAM kontor.

Jobbsökande?

Är du på jakt efter nästa utmaning inom administration, back-office eller kontor?

Vi rekryterar många duktiga talanger till såväl bemanningsuppdrag som till fasta tjänster årligen. Vi får kontinuerligt in nya uppdrag på olika nivåer i flertalet branscher och yrkesområden. Här kan du se våra lediga jobb just nu!

Finns det inte några lediga jobb, som matchar dina önskemål eller kvalifikationer? Registrera din profil här, så profil är tillgänglig när vi får i nya tjänster och dina möjligheter att bli rekryterad ökar.

 

Vi vet vad vi gör