Vi på TEMP-TEAM har lång erfarenhet i branschen och kommer löpande i kontakt med duktiga kandidater som är redo för nya uppdrag, allt ifrån assistenter till ledande befattningar inom tex Marknad, Försäljning, Ekonomi, Administration, Lager, Produktion, Industri. 

<p>Vi på TEMP-TEAM har lång erfarenhet i branschen och kommer löpande i kontakt med duktiga kandidater som är redo för nya uppdrag, allt ifrån assistenter till ledande befattningar inom tex Marknad, Försäljning, Ekonomi, Administration, Lager, Produktion, Industri. </p>

Ta del av våra toppkandidater!

Här kan du ta del av ett urval av våra kandidater som vi har träffat och intervjuat. Vi har alltid många kandidater registrerade – med varierande bakgrund och praktisk erfarenhet – och får dagligen tillfört nya kvalificerade medarbetare.

Kanske har vi den rätta medarbetaren till just din organisation?

Har du behov av en person med kvalifikationer, som inte finns med i detta urval, kontakta vårt team i Göteborg eller Malmö så hjälper vi dig att ta fram den rätta kandidaten med de kvalifikationer som din verksamhet efterfrågar.

Med TEMP-TEAM som samarbetspartner får du många fördelar:

  • Du får tillgång till erfarna rekryterare som har arbetat med rekrytering och bemanning i många år.
  • Du har en fast kontaktperson, snabb återkoppling och personlig uppföljning.
  • Du får anpassade lösningar för just din verksamhet och ditt personalbehov.
  • Du får tillgång till ett brett nätverk, både lokalt, nationellt och internationellt.
  • Alla våra kandidater är omsorgsfullt utvalda efter en grundlig rekryteringsprocess.

Har du hört talas om vår kostnadsfria kandidatpresentation via mail? Då får du löpande kandidatprofiler presenterade varje månad inom olika branscher och yrkeskategorier. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

Västra Götaland

Västra Götaland

 

DRIFTCHEF
Med många års erfarenhet inom Transport. Senast hade hon personalansvar för 30 anställda. Tidigare erfarenhet av inköp och även som arbetsledare på ett av dom större åkerierna. Tillgänglig för arbete omgående. IT system: SAP.

SERVICETEKNIKER MED GEDIGEN ERFARENHET
Jobbat med Montering, installation av Mekanik, elektrisk installation och pneumatik samt hydraulik.
Allt ifrån uppstart och inställning samt slutprovning. Har jobbat på fältet både i Sverige och internationellt.

ELEKTRIKER /INDUSTRIELEKTRIKER
Många års erfarenhet av PLC styrningar, Ritningsläsning, hydraulik och pneumatik. Lång erfarenhet av tester och kvalitetssäkring och med produktions optimering med hjälp av Lean Production och ISO 9000. Bil och Körkort. Tillgänglig omgående

DANSKTALANDE KUNDTJÄNSTMEDABETARE
Jobbar i dagsläget med säljsupport, administration, orderläggning, returhantering/reklamationer.
Har även erfarenhet av fakturafrågor och momshantering. Öppen för jobb i Alingsås, Borås och Göteborg. Tillgänglig till Årsskiftet. IT system: Navision och Salesforce.

NORSKTALANDE KUNDTJÄNSTMEDABETARE
Jobbar i dagsläget med säljsupport, administration, returhantering/reklamationer.
Har även erfarenhet av fakturafrågor och momshantering. Öppen för jobb i Göteborg. Tillgänglig omgående. IT system: SAP

HR-LÖNESPECIALIST
Gedigen erfarenhet av Bokföring, fakturering, löner och inköp. Duktig på kollektivavtal, lokala avtal och arbetsrätt och tjänstepensioner. Öppen för jobb i Göteborg med omnejd. Tillgänglig omgående. IT system: Microsoft Dynamics NAV samt för löner Hogia.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta vårt team i Göteborg om du vill veta mer om någon av profilerna eller om du vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering och bemanning. 

Skåne

Skåne

REDOVISNINGSEKONOM MED ERFARENHET AV LÖN
Gedigen erfarenhet av att arbeta från ax till limpa inom såväl redovisning samt lönehantering. Har främst arbetat med mellanstora bolag i sina tidigare tjänster och har hanterat löner för både tjänsteman och arbetare. Har tidigare erfarenhet av koncernredovisning. 2 månaders uppsägningstid.

MASKINFÖRARE
Lång erfarenhet av att köra både grävmaskin och hjullastare och har främst kört inom anläggning. Har även arbetat med reparation och underhåll av flertalet olika maskiner samt har även viss kunskap inom svets. Kan börja omgående.

LAGERBARBETARE- MED TRUCKKORT
Fyra års erfarenhet som lagerarbetare och truckförare och har främst kört ledstaplare och motvikt men även höglyftande plocktruck och skjutstativ. Har även en bakgrund inom svets och metallbearbetning. Är främst intresserad av tjänster inom lager. 1 månads uppsägningstid.

KEY ACCOUNT MANAGER - TEKNISK FÖRSÄLJNING
Lång erfarenhet som Key Account Manager inom framförallt bygg- och industrisektorn med ansvar för införsäljning, kundavtal samt upphandlingar. Huvudansvar för stora distrikt och är mycket van vid resor. Är intresserad av tjänster som Key Account Manager eller liknande och är öppen för bransch. 1 månads uppsägningstid.

AVDELNINGSCHEF INOM INDUSTRIN
Gedigen erfarenhet som ledare och projektledare inom industrin. Haft ansvar för att driva avdelning med personal framåt samt ansvarat för olika utvecklingsprojekt inom service och underhåll. Har mycket god kunskap inom mekanik och el. 2 månaders uppsägningstid.

CIVILEKONOM - 50%
Gedigen erfarenhet som civilekonom och har erfarenhet av att arbeta med uppgifter i hela kedjan. Har bland annat arbetat med hantering av fakturor, all bokföring, bokslut och redovisningar. Arbetat med såväl mindre bolag som större koncernbolag i de nordiska länderna. Kan börja omgående.

REDOVISNINGSEKONOM/ADMINISTRATÖR
Lång erfarenhet av redovisning från början till slut, även med god vana av generell administration. Lite vana av lönehantering. Vana av att arbeta med flertalet stora system. Tillgänglig omgående.

 

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta vårt team i Malmö om du vill veta mer om någon av profilerna eller om du vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering och bemanning. 

Vi vet vad vi gör