Vi på TEMP-TEAM har lång erfarenhet i branschen och kommer löpande i kontakt med duktiga kandidater som är redo för nya uppdrag, allt ifrån assistenter till ledande befattningar inom tex Marknad, Försäljning, Ekonomi, Administration, Lager, Produktion, Industri. 

<p>Vi på TEMP-TEAM har lång erfarenhet i branschen och kommer löpande i kontakt med duktiga kandidater som är redo för nya uppdrag, allt ifrån assistenter till ledande befattningar inom tex Marknad, Försäljning, Ekonomi, Administration, Lager, Produktion, Industri. </p>

Ta del av våra toppkandidater!

Här kan du ta del av ett urval av våra kandidater som vi har träffat och intervjuat. Vi har alltid många kandidater registrerade – med varierande bakgrund och praktisk erfarenhet – och får dagligen tillfört nya kvalificerade medarbetare.

Kanske har vi den rätta medarbetaren till just din organisation?

Har du behov av en person med kvalifikationer, som inte finns med i detta urval, kontakta vårt team i Göteborg eller Malmö så hjälper vi dig att ta fram den rätta kandidaten med de kvalifikationer som din verksamhet efterfrågar.

Med TEMP-TEAM som samarbetspartner får du många fördelar:

  • Du får tillgång till erfarna rekryterare som har arbetat med rekrytering och bemanning i många år.
  • Du har en fast kontaktperson, snabb återkoppling och personlig uppföljning.
  • Du får anpassade lösningar för just din verksamhet och ditt personalbehov.
  • Du får tillgång till ett brett nätverk, både lokalt, nationellt och internationellt.
  • Alla våra kandidater är omsorgsfullt utvalda efter en grundlig rekryteringsprocess.

Har du hört talas om vår kostnadsfria kandidatpresentation via mail? Då får du löpande kandidatprofiler presenterade varje månad inom olika branscher och yrkeskategorier. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

Västra Götaland

Västra Götaland

INTERIM HR/PERSONALCHEF
Erfaren Personalchef tillgänglig för interims uppdrag. Med bakgrund inom både tillverkningsindustrin, fastighetsbranschen och offentlig förvaltning. Duktig kommunikatör och ledare som kan initiera och driva ert förändringsarbete. Tillgänglig omgående

PRODUKTIONSCHEF
Produktionschef med gedigen erfarenhet av personalansvar, kvalitetsarbete och ständiga förbättringar. Van problemlösare och projektledare. Drivit igenom stora effektiviseringsprojekt. Nyligen inflyttad i Göteborgsregionen och tillgänglig omgående

VD/FÖRSÄLJNINGS/MARKNADSCHEF
Ledare med gedigen erfarenhet av säljutveckling. Stor erfarenhet av dagligvaruhandeln. Diplomerad marknadsekonom med beteendestudier. Tillgänglig omgående.

EKONOMICHEF
Har gedigen erfarenhet i rollen som ekonomichef, tidigare arbetat som CFO. Haft personalansvar för 10 medarbetare som mest. Erfarenhet av årsredovisning, bokslut, prognostisering och KPI:er. Varit delaktig i ledningsgrupper och har god systemvana, har jobbat i flertalet större affärssystem. Är tillgänglig omgående

SERVICETEKNIKER
Erfaren servicetekniker som arbetat på båt och på land. En mängd olika certifikat inom EL och hydraulik. Examen från Chalmers, sjöingenjör. Goda IT kunskaper och baskunskaper i Catia V5, Free CAD. Baskunskaper i underhållssystem så som AMOS samt Maintmaster.

REDOVISNINGSEKONOM
Driven redovisningsekonom söker nya utmaningar. Erfarenhet av både redovisning och löneadministration. Examinerad från Stockholm internationella handelsskola. Goda IT kunskaper och har jobbat i följande affärssystem: SAP, NAV, Hogia Lön/personal samt VISMA. Tillgänglig om 3 månader.

SÄLJARE
Driven KAM säljare med gedigen erfarenhet av teknisk försäljning. Jobbade senast främst mot tillverkningsindustrin. Goda IT kunskaper, även SAP. Har inga problem med att resa i tjänst. Tillgänglig omgående.

TRUCKFÖRARE /LAGERARBETARE
Erfaren lagerarbetare med erfarenhet av hantering av farligt gods. Har främst kört motviktstruck. Jobbat med plock/pack. Arbetade senast som arbetsledare. Tillgänglig omgående.

MARKNADSASSISTENT
Erfaren marknadsassistent och koordinator med utbildning inom filmdesign för reklam och information. Har även erfarenhet som klippare och producent inom reklamfilmer. Certifierad inredare och säljare.

 

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta vårt team i Göteborg om du vill veta mer om någon av profilerna eller om du vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering och bemanning. 

Skåne

Skåne

 

VERKSTADSTEKNIKER MED LÅNG ERFARENHET
Målinriktad, analytisk problemlösare med en stor yrkesskicklighet inom metallbearbetning.
Har erfarenhet och kunskap inom CNC, Svets (MIG-MAG, TIG) Tillverkat detaljer i olika maskiner från ritningsunderlag till färdig produkt. Arbetat med svarvning, fräsning, borrning, svetsning, lödning, service och reparation av förbränningsmotorriggar. Tillgänglig omgående.

DRIVEN SÄLJARE
En erfaren säljare som arbetat mycket B2B men även B2C. Driven och motiverad och social. Målmedveten säljare som motiveras av mötet med människan. Arbetat som mediasäljare, account manager och digitalsäljare. Tillgänglig omgående.

DANSKTALANDE KUNDTJÄNSTMEDARBETARE
Erfaren och kompetent kundtjänstmedarbetare som även arbetat som receptionist, inköpare, säljassistent och ekonomiassistent. Danska och svenska som modersmål. Mycket god engelska. Är tillgänglig omgående

KUNDTJÄNSTMEDARBETARE
Driven kundtjänstmedarbetare som även har erfarenhet inom administration, ekonomi, e-handel och reception. Goda kunskaper inom diverse administrativa program. Svenska som modersmål och god engelska. Tillgänglig omgående.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta vårt team i Malmö om du vill veta mer om någon av profilerna eller om du vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering och bemanning. 

Vi vet vad vi gör