Att vara konsult är en perfekt anställningsform för dig som vill testa på olika branscher, få erfarenhet och lära känna många nya människor på kort tid. Det är även ett idealt sätt för dig som till exempel är student eller har annat deltidsjobb att få ett flexibelt extra jobb.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i bransch och arbetsgivarförening Bemanningsföretagen. Det innebär att vi följer befintliga avtal och att du som inhyrd konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss.
 
Vi har genom åren hjälpt många duktiga medarbetare vidare i sina karriärer genom att våra inhyrningsuppdrag ofta resulterar i en anställning direkt hos kund. Vi lägger stor vikt vid att matcha dig med kundföretaget så att förutsättningar till en fortsättning skall finnas. Därför är det viktigt att lära känna dig innan du anställs. Det gör vi genom en personlig intervju, tester/analyser och referenstagning.
 
Innan du påbörjar ditt uppdrag informeras du ingående om kundföretaget och dina kommande arbetsuppgifter - så att du är väl förberedd innan uppdragets början.

Se våra lediga jobb

Vi vet vad vi gör