Transport/Logistik/Lager

Administrativ lagermedarbetare till Smith & Nephew

Smith & Nephew AB

MÖLNDAL
28-05-2024
Tillsvidare

Dela:

Skriv ut:

Översikt

Vill du bli en del av ett världsledande medicintekniskt företag och arbeta med spännande produkter inom lagerhantering? Trivs du som bäst när du får variera kundsupport, administration och hantering av produkter? Då kan detta vara precis det jobbet du letar efter. Just nu söker Smith & Nephew en administrativ lagermedarbetare för att hjälpa stötta dem på deras nya nordiska distributionscentret i Mölndal.

Smith & Nephew är ett globalt medicintekniskt företag som specialiserar sig på avancerade tekniker och produkter inom områden som ortopedi, traumatologi, rekonstruktiv kirurgi och avancerade sårbehandlingar. Företaget grundades 1856 och har sedan dess varit en ledande aktör inom medicinteknikindustrin. Smith & Nephew erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som syftar till att förbättra patientvården och öka resultat inom medicinska ingrepp. Deras produkter inkluderar ortopediska implantat, traumatologiinstrument, bandage och förband för sårbehandling samt avancerade kirurgiska instrument. Din roll som Lagervan ordermottagare kommer vara av stor betydelse för att säkerställa att sjukvården har tillgång till material i rätt tid.

Dina ansvarsområden:
Som administrativ lagermedarbetare hos Smith & Nephew kommer du till helt nya fräscha lokaler och en arbetsplats med hjälpsamma kollegor. På lagret är det full fart och arbetet varvas bland annat med:
 • Hantering av produkter - kontrollera innehållet
 • Plocka och packa beställningar
 • Registrera varor i systemet
 • Hantera och övervaka godsflödet i systemet
 • Uppdatera och hantera ärendenummer och andra detaljer i Excel-listor
 • Registrera samt frisläppa ordrar
 • Löpande inventering
Arbetet är en mix av “hands on” och administrativt arbete, vilket gör att du kommer att ha en varierande arbetsdag.

Nöjda kunder och leveranser i tid!
Som administrativ lagermedarbetare kommer du att fylla en viktig funktion för att sjukvården får det material dom behöver i rätt tid till rätt platts. Det är därför viktigt att du kan jobba med korta ledtider, hitta lösningar och alltid gör ditt yttersta för att det skall bli rätt. Du är duktig på att kommunicera med olika typ av människor på olika nivåer, har lätt för att lära nytt och är en social teamplayer.

Har du profilen vi söker?
 • Tidigare erfarenhet av lagerarbete och administrativt arbete 
 • God datorvana, tidigare erfarenhet utav att ha jobbat i ett större affärssystem samt officepaketet
 • Noggrann och har ordningssinne 
 • Flytande svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i Engelska i tal och skrift
 
 • Erfarenhet av SAP är meriterande eller annat affärsystem 

Bra att veta!
Du kommer i utgångsläget bli anställd som Temp-Team konsult. Som en del av vårt team erbjuds du kollektivavtalsenliga villkor, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som finns där för dig. Uppdraget skall tillsättas snarast och löper fram till och med sista december med möjlighet till förlängning. Samt eventuellt övertag/rekrytering för rätt person. Heltid, måndag till fredag tiderna 08-16:30.

Låter detta som jobbet för dig?
Om du är noggrann, detaljorienterad, flexibel och vill vara en del av ett spännande medicintekniskt företag, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi gör löpande urval så ansök snarast möjligt för att inte missa chansen att vara en del av Smith & Nephew-teamet!
Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail. Har du frågor? Kontakta vår rekryterande konsultchef, Elnaz Memarian på Temp-Team. Vi ser fram emot att höra från dig!
Smith & Nephew är ett globalt medicintekniskt företag som specialiserar sig på avancerade tekniker och produkter inom områden som ortopedi, traumatologi, rekonstruktiv kirurgi och avancerade sårbehandlingar. Företaget grundades 1856 och har sedan dess varit en ledande aktör inom medicinteknikindustrin. Smith & Nephew erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som syftar till att förbättra patientvården och öka resultat inom medicinska ingrepp. Deras produkter inkluderar ortopediska implantat, traumatologiinstrument, bandage och förband för sårbehandling samt avancerade kirurgiska instrument.