Vi upplever för tillfället att Temp-Teams namn används för att söka personal på WhatsApp. Vi på Temp-Team söker eller kontaktar INTE kandidater via WhatsApp, Messenger eller liknande och vi kommer heller aldrig begära att du skall logga in med ditt Bankid. Förhåll dig kritiskt till meddelanden som ser misstänksamma ut och blockera avsändaren. Välkommen att kontakta oss om du är osäker eller har frågor! 

Industri/Tillverkning

Hantverk/Bygg/Anläggning/Mekanik

Bli en del av Essve: Maskinoperatör sökes

Essve Produkter AB

Ulricehamn
24-10-2023
Tillsvidare

Dela:

Skriv ut:

Översikt

Letar du efter en arbetsplats där professionalism och unikhet utmärks, där omsorg och arbetsglädje är kärnvärdena? På ESSVE i Ulricehamn, strävar de alltid efter att ”GET IT DONE”.

Just nu utökar Essve sitt maskinteam och ser fram emot att välkomna en ny maskinoperatör. Kanske är det du som delar deras grundläggande värderingar: we are professional, we are unique, we care, we have fun?" Som maskinoperatör kommer du att vara en del av ett nära samarbetande maskinteam, arbetandes tillsammans med produktionschefen. Ert gemensamma uppdrag är av hög betydelse – att garantera en högkvalitativ och effektiv drift.

Vad ingår i ditt ansvar som maskinoperatör?
 • Fylla på material
 • Ställa om och justera inställningar på maskiner
 • Arbeta med optimering av recept för att öka produktiviteten och kvaliteten
 • Förbättringsförslag till en mer effektiv process
 • Truckkörning
 
Har du profilen vi söker?
För att trivas i denna roll är det viktigt att du tycker om att samarbeta och är aktiv i en dynamisk arbetsmiljö. Vi ser gärna också att du är noggrann och har energi för att hålla tempot uppe och skapa en smidig arbetsrytm. Vid eventuella utmaningar ser du möjligheter snarare än hinder och har förmågan att snabbt hitta lösningar för att minimera tidsavbrott i produktionen. För att ansöka till denna position ser vi gärna att du ha minst ett års tidigare erfarenhet som maskinoperatör, tidigare arbetat med längre produktionslinor, samt inneha ett giltigt A+B truckkort och vara skicklig inom truckhantering.

Meriterade men inte ett krav:
 • Programmering förståelse
 • Systemvana

Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställs direkt av ESSVE med start januari 2024.
 • Heltid med 1,5 skift
 • Dagtid: 6:00-15:00
 • Kvällstid: 11:00-20:00
 • Möjligen kan det i framtiden utvecklas till ett reguljärt tvåskiftsschema
 • Fast lön & Friskvårdsförmåner

Tillträde så snart som vi hittar rätt person! 

Låter detta som ett jobb för dig? Sök till tjänsten som maskinoperatör redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryterare/Konsultchef, Kristina Gelevska.

Vi ser fram emot din ansökan!
 
ESSVE är en marknadsledande leverantör av skruv och infästning som försett den nordiska marknaden med produkter sedan 1970. På Essve får du chansen att jobba med ett premiummärke i branschen och vara med på en spännande resa att bygga upp en ny produktionslina.