Vi upplever för tillfället att Temp-Teams namn används för att söka personal på WhatsApp. Vi på Temp-Team söker eller kontaktar INTE kandidater via WhatsApp, Messenger eller liknande och vi kommer heller aldrig begära att du skall logga in med ditt Bankid. Förhåll dig kritiskt till meddelanden som ser misstänksamma ut och blockera avsändaren. Välkommen att kontakta oss om du är osäker eller har frågor! 

Ekonomi/Redovisning

Ekonomiassistent till Baltic Gateway

Baltic Gateway AB

MALMÖ
27-09-2023
Visstidsanställning

Dela:

Skriv ut:

Översikt

Älskar du siffror? Vill du arbeta i en internationell miljö med högt tempo och stora utvecklingsmöjligheter? I rollen som ekonomiassistent hos Baltic Gateway kommer du erbjudas värdefulla erfarenheter i en familjär miljö.

Rollen
Ditt arbete kommer främst att bestå av:
  • Kontrollera, prioritera och registrera leverantörsfakturor
  • Kontroll av momsuträkning och registrering
  • Reklamationer av fakturor och kontakt med leverantörer
  • Nära kontakt med Destination Manager samt ekonomichef, som du även rapporterar till
Vi erbjuder dig en produktiv arbetsplats i en prestigelös miljö där du snabbt blir en i gänget.

Din profil
  • Junior roll där viss arbetslivserfarenhet och/eller utbildning till ekonomiassistent krävs
  • Goda kunskaper i Excel
  • Kunskaper i ekonomisystem, helst Visma
  • Engelska, såväl i tal som skrift då vi är ett internationellt bolag. Meriterande med förståelse för de skandinaviska språken
Som person är du strukturerad, noggrann med stor nyfikenhet och du vill utvecklas. Din analyserande förmåga gör att du är bra på att prioritera på ett systematiskt sätt.

Bra att veta
Tjänsten som ekonomiassistent på heltid och är inledningsvis en visstidsanställning och dina arbetstider kommer att vara förlagda under kontorstid. Du kommer att vara anställd som konsult hos Temp-Team och uthyrd till Baltic Gateway under anställningen. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter och du får värdefulla meriter i en internationell miljö.

Intresserad?
Är du ekonomiassistenten vi söker? Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Maria Appeltofft på map@temp-team.se hos oss på TEMP-TEAM.


Varmt välkommen med din ansökan!
Baltic Gateway is a private, joint-stock (limited) company established in 1992. The company acts as a tour operator both for incoming and outgoing tourism and since 2000 as a shorex agent for many of cruise lines and has a leading position on the Swedish market. They provide their service of shorex/turnarounds and port agency activities also in Norway, Denmark, Poland and in Finland.