Hantverk/Bygg/Anläggning/Mekanik

Industrielektriker till spännande företag Helsingborg!

Temp-team avd. Malmö

HELSINGBORG
08-03-2024
Tillsvidare

Dela:

Skriv ut:

Översikt

Har du några års erfarenhet som industrielektriker och vill arbeta på ett företag som är i framkanten inom förnybar energi, då kan Elcowire vara arbetsplatsen för dig!

Rollen
Elcowire är idag det enda företaget i Skandinavien som smälter koppar och deras kunder finns över hela världen. Som industrielektriker kommer du kommer ingå i ett mindre underhållsteam på fyra personer och ditt arbete kommer främst bestå av:
 • Underhållning, reparation och modifiering av maskiner och anläggningar
 • Felsökning
 • Felanmälan och incidentrapportering
 • Delta i nya installationer och driftsättningar
 • Inköp av elektriska instrument, utrustning och tillbehör
Du erbjuds ett spännande och fartfyllt jobb med goda utvecklingsmöjligheter där du blir en del av ett företag under stark utveckling.

Din profil
Som person är du strukturerad, lösningsorienterad, med en stor nyfikenhet till att utvecklas i din roll. Din målmedvetenhet och din prestigelösa framtoning gör dig till en samarbetsorienterad kollega, som snabbt hittar lösningar på problem som dyker upp.
 • Utbildning med elektrikercertifikat och arbetslivserfarenhet som industrielektriker krävs
 • Kunskaper av att läsa och förstå el ritningar och kopplingsschema
 • Kännedom för elektriskt underhåll och reparation av elektriska system och utrustning
 • Goda kunskaper i start- och svagström
 • God förståelse för installationer och system, ABB 
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal som i skrift

Bra att veta
Heltid, med start omgående.
Arbetstider: dagtid 07:00-15:30.
Detta är en direktrekrytering till Elcowire. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter och du får värdefulla meriter i en unik arbetsmiljö.

Intresserad?
Är du industrielektrikern vi söker? Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Som konsult hos TEMP-TEAM kommer ha en engagerad konsultchef för att säkerställa att du kommer väl till rätta på din arbetsplats. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Maria Appeltofft på map@temp-team.se
Elcowire bidrar till den globala omställningen inom förnybar energi och levererar koppartråd, kopparlinor, profiler och ledarmaterial av koppar, kopparlegeringar och aluminium. Våra lösningar möjliggör effektiv överföring av energi och finns i allt från elfordon till kraftöverföring inom och mellan länder – ovan och under jord. Våra kunder finns över hela världen. Vi är ett svenskt bolag med verksamhet i Helsingborg och Hettstedt, Tyskland. Vi är ca 400 medarbetare och har en årlig produktion på ca 300,000 ton. Elcowire ingår i Liljedahl Group.