Industri/Tillverkning

Kantpressare till Momec Plåt AB i Bottnaryd

Momec AB

Bottnaryd
09-02-2024
Visstidsanställning

Dela:

Skriv ut:

Översikt

Vi söker dig som gillar att arbeta i ett högt tempo och kan anpassa sig till korta ledtider och snabba produktionsomställningar. Produktionen består huvudsakligen av prototyper och små serier, vilket innebär att du som operatör måste kunna ställa in maskinen och utföra första mätningarna självständigt.  De är idag en mindre organisation med ambitioner om tillväxt och kan därför erbjuda dig en tjänst i en miljö där du har stora möjligheter att utveckla och påverka ditt arbete.

Vad ingår i ditt ansvar som kantpress-operatör?
Kantpressning av detaljer i tunnplåt kommer att vara ditt ansvarsområde. Du och ditt team tar fram specialanpassade produkter i mindre serier såväl som legotillverkade plåtdetaljer. Produktutveckling och framtagning av prototyper är andra förekommande arbetsuppgifter. Vi tror också att du ser positivt på att rycka in sida vid sida med dina kollegor när behov uppstår. Arbetet är på heltid/dagtid och med fast lön. 
  • Har en gedigen erfarenhet av kantpressning i tunn plåt
  • Har goda kunskaper i att programmera, ställa och hantera olika maskiner
  • Kan läsa och förstå tekniska ritningar
  • Har ett tekniskt intresse, är nyfiken och gärna tar dig an utmaningar
  • Är en lagspelare som värdesätter ordning och reda
  • Kommunikationsfärdigheter på svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du har truckkörkort A+B men inget krav. 

Har du profilen vi söker?
Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund med tidigare erfarenhet av kantpressning. Dessutom värdesätter vi att du är en lagspelare som är öppen, har förmågan att bygga goda relationer med kollegor och tar ansvar för att leverera kvalitet.

Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställs direkt av kund. Arbetet omfattar dagtid. Tillträde omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Låter det som jobbet för dig?
Stämmer beskrivningen in på dig? Varmt välkommen med din ansökan snarast. Vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt person. Har du frågor, slå en signal till ansvariga rekryterare. 
Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail.
Momec har över 50 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av säkra, certifierade ståldörrar. De levererar väder- och brandtäta skjutdörrar, såväl som ljudisolerade hyttdörrar till varv, rederier och offshoreföretag över hela världen. Dessutom tillverkar de specialdesignade, klassade säkerhetsdörrar till byggföretag och bostadsrättsföreningar i Norden. Momec är beläget i Bottnaryd mellan Jönköping och Ulricehamn längs R40, och för närvarande har de 13 anställda. De är en del av Weland Gruppen, en familjeägd industrikoncern med cirka 1300 medarbetare och en omsättning på cirka 3,5 MD. Hos Momec får du möjlighet att arbeta i en expansiv och flexibel miljö där individer ges möjlighet att växa genom utbyte av erfarenheter och kunskap. Internrekrytering är en viktig del inom koncernen, där många i ledande befattningar har börjat på verkstadsgolvet.