Vi upplever för tillfället att Temp-Teams namn används för att söka personal på WhatsApp. Vi på Temp-Team söker eller kontaktar INTE kandidater via WhatsApp, Messenger eller liknande och vi kommer heller aldrig begära att du skall logga in med ditt Bankid. Förhåll dig kritiskt till meddelanden som ser misstänksamma ut och blockera avsändaren. Välkommen att kontakta oss om du är osäker eller har frågor! 

Ingenjörsyrken

Kretskortskonstruktör till Quokka AB

Quokka AB

Göteborg
07-11-2023
Tillsvidare

Dela:

Skriv ut:

Översikt

Vill du få en plats i ett av Europas vassaste utvecklingsteam i sitt område, med årtionden av erfarenhet och en plats där man hjälps åt att växa? Läs vidare!

Quokka är ett FoU-center som erbjuder ingenjörstjänster till några av Sveriges ledande företag samt nystartade företag med en stor framtid. Det är också ett innovationsnav som stödjer och uppmuntrar anställda och partners att förverkliga sina affärsidéer.  Till sitt team i centrala GBG söks nu en kretskortskonstruktör med kunskap inom mikrovågskonstruktion, specifikt kretskortskonstruktion av RF-enheter, sändare & mottagare kopplat radarsystemen för flyg och landgående produkter.

Som kretskortskonstruktör kommer du i tätt samarbete med kollegor inom och utanför ditt team ta fram konstruktioner som du följer från konceptnivå till en produkt som nyttjas av kund.

De viktigaste arbetsuppgifterna är:
  • Genomföra konceptutredningar och studier av framtida lösningar, byggsätt och arkitekturer
  • Deltaga i kravnedbrytning
  • Specificering av högteknologiska mikrovågskonstruktioner/system
  • Konstruera delblock och genomföra detaljkonstruktion: genom att använda dig av aktuella verktyg och med tätt samarbete med kollegor inom PCB, mekanik, material mm
  • Verifiera och analysera prestanda
  • Ta fram produktionsunderlag och stötta implementationen i de aktiva antennerna som företaget utvecklar
Din profil
Vi letar efter dig med ett brinnande intresse för att växa inom mikrovågsområdet. Utöver din expertis inom detaljkonstruktion (filterkonstruktion, frekvensgenerering och inom olika mikrovågskomponenter) förväntas det att du har en god kostnadsmedvetenhet, att du följer tidplan samt att du genomför bra överlämningar.

För att vara aktuell för rollen krävs:
  • Civilingenjörs- eller Masterexamen, gärna med inriktning Wireless och/eller Mikrovågsteknik
  • Erfarenhet av att använda mätinstrument för mikrovågsutveckling (nätverksanalysator, brusfaktormeter, effektmeter, m.m.)
  • Utmärkt kommunikationsförmåga på svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Meriterande om du har erfarenhet av att använda ett eller flera simuleringsverktyg för mikrovågsutveckling (ADS, MWO, HFSS) 
För att trivas i den här rollen bör du vara en person med eget driv och vilja att lyckas men du behöver även kunna fungera väl i team. Det ställs höga krav på kommunikationsförmåga, flexibilitet och samarbetsvillighet.

Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställs av Quokka.
Tillträde 1.januari 2024 eller enligt överenskommelse. 
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd.

Ready to be a part of a happy family?
Tveka inte att söka tjänsten som kretskortskonstruktör redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen samarbetar Quokka med oss på Temp-Team. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Calle Odén 070-858 23 74, cod@temp-team.se eller Elnaz Memarian, elm@temp-team.se, 073-398 31 40.
Med hänvisning till GDPR vi hanterar vi inte ansökningar på mail.

Vi ser fram emot din ansökan!
Quokka, inspired by the happiest animal on earth, started in 2020. Our founders, working many years together, believed in bringing out the best in people. When employees feel secure and enjoy what they do, they are motivated to make decisions, unleash their creativity, and reach their full potential. At Quokka, we not only bring expertise but also a dose of creativity and happiness to your projects.