Transport/Logistik/Lager

Lagervan ordermottagare till Smith & Nephew

Smith & Nephew AB

MÖLNDAL
22-04-2024
Tillsvidare

Dela:

Skriv ut:

Översikt

Vill du bli en del av ett världsledande medicintekniskt företag och arbeta med spännande produkter inom lagerhantering? Just nu söker Smith & Nephew en lagervan ordermottagare för att hjälpa stötta dem på deras nya nordiska distributionscentret i Mölndal.

Smith & Nephew är ett globalt medicintekniskt företag som specialiserar sig på avancerade tekniker och produkter inom områden som ortopedi, traumatologi, rekonstruktiv kirurgi och avancerade sårbehandlingar. Företaget grundades 1856 och har sedan dess varit en ledande aktör inom medicinteknikindustrin. Smith & Nephew erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som syftar till att förbättra patientvården och öka resultat inom medicinska ingrepp. Deras produkter inkluderar ortopediska implantat, traumatologiinstrument, bandage och förband för sårbehandling samt avancerade kirurgiska instrument. Din roll som Lagervan ordermottagare kommer vara av stor betydelse för att säkerställa att sjukvården har tillgång till material i rätt tid.

Dina ansvarsområden:
Som lagervan ordermottagare hos Smith & Nephew ansvarar du för:
  • Hantering av produkter - kontrollera innehållet
  • Plocka och packa beställningar
  • Registrera varor i systemet
  • Hantera och övervaka godsflödet i systemet
  • Uppdatera och hantera ärendenummer och andra detaljer i Excel-listor

Har du profilen vi söker?
  • Tidigare erfarenhet av lagerarbete och administrativt arbete eller som ordermottagare
  • Goda datorkunskaper inklusive erfarenhet av affärssystem
  • Du är noggrann & har ett ordningssinne
  • Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska
 
  • Erfarenhet av SAP är meriterande.

Bra att veta!
Du kommer i utgångsläget bli anställd som Temp-Team konsult. Som en del av vårt team erbjuds du kollektivavtalsenliga villkor, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som finns där för dig. Uppdraget skall tillsättas snarast och löper fram till och med sista december med möjlighet till förlängning. Heltid, måndag till fredag tiderna 08-16:30.

Låter detta som jobbet för dig?
Om du är noggrann, detaljorienterad, flexibel och vill vara en del av ett spännande medicintekniskt företag, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi gör löpande urval så ansök snarast möjligt för att inte missa chansen att vara en del av Smith & Nephew-teamet!

Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail. Har du frågor? Kontakta vår rekryterande konsultchef, Elnaz Memarian på Temp-Team. Vi ser fram emot att höra från dig!
Smith & Nephew är ett globalt medicintekniskt företag som specialiserar sig på avancerade tekniker och produkter inom områden som ortopedi, traumatologi, rekonstruktiv kirurgi och avancerade sårbehandlingar. Företaget grundades 1856 och har sedan dess varit en ledande aktör inom medicinteknikindustrin. Smith & Nephew erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som syftar till att förbättra patientvården och öka resultat inom medicinska ingrepp. Deras produkter inkluderar ortopediska implantat, traumatologiinstrument, bandage och förband för sårbehandling samt avancerade kirurgiska instrument.