Vi upplever för tillfället att Temp-Teams namn används för att söka personal på WhatsApp. Vi på Temp-Team söker eller kontaktar INTE kandidater via WhatsApp, Messenger eller liknande och vi kommer heller aldrig begära att du skall logga in med ditt Bankid. Förhåll dig kritiskt till meddelanden som ser misstänksamma ut och blockera avsändaren. Välkommen att kontakta oss om du är osäker eller har frågor! 

Hantverk/Bygg/Anläggning/Mekanik

Lastbilsmekaniker med stort mekanikerintresse till Äktab i Ulricehamn

Älmestads Kvarn & Transport AB

Ulricehamn
Enligt överenskommelse
19-10-2023
Tillsvidare

Dela:

Skriv ut:

Översikt

Är du redo för nya spännande utmaningar i ett familjeföretag? Äktab är ett modernt transportföretag med omfattande verksamhet i stora delar av landet. Här möts du av en familjär atmosfär med en god lagkänsla och sammanhållning, något som värderas högt bland kollegorna såväl som i bolaget generellt. Till huvudkontor i Ulricehamn söks nu en lastbilsmekaniker med stort mekanikintresse och som är bra på att hitta lösningar. Är det dig vi söker?

Som lastbilsmekaniker på Äktab är din arbetsdag fylld av omväxlande arbetsuppgifter, planerade såväl som akuta samt vissa administrativa uppgifter. Arbetet är fritt och under eget ansvar.
Dina arbetsuppgifter består primärt av:
 
 • Däckbyten, bromsbyten
 • Sköta och planera reparationer
 • Laga och serva påhängstruckar
 • Vägleda kunder i truckdelar och lagerhantering
 • Krängning av däck, tvätthall osv

Din profil
För att lyckas i rollen som lastbilsmekaniker på Äktab tror vi att du har ett stort intresse for mekanik, och tyngre fordon. Du är också en social person som gillar att jobba i grupp. Har du ett eget driv, och är ansvarstagande kan du mycket väl vara rätt person för denna roll.

Du behöver dock ha vissa kunskaper med dig för att vara aktuell för rollen där kravet är:
 • Fordonsmekanisk utbildning
 • B-körkort

Det är också meriterande om du har:
 • Svetskunskaper
 • Truckkort
 • CE eller BE-kort
 • Traversutbildning
 • Arbete på väg (En utbildning som krävs för jobbet och som Äktab står för om du inte har den)

Att jobba på Äktab
Här erbjuds du ett arbete med frihet under ansvar och marknadsmässig lön. I tillägg erbjuds du förmåner som sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag, frukost, frukt, samt bonus på årsresultat bland annat. Du får också en arbetsplats med fantastiska kolleger där man stannar över flera år.
Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställas av Äktab. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. 
2-skift: V1 måndag-fredag 7-16, V2. måndag ledig, tisdag-torsdag 14-00, fredag ledig.
Jour 1 vecka/månad.

Är du lastbilsmekanikern Äktab söker?
Om du tror att vi är rätt för dig skicka då in din ansökan och berätta varför du är rätt för oss! Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Alexander Pettersen på apn@temp-team.se

Vi ser fram emot din ansökan! 
Äktab kör transport och budbilar över hela Sverige, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor ligger i Ulricehamn, ett bra logistiskt läge med närhet till Göteborg och Jönköping. Älmestad Kvarn & Transport AB ägs av VDn och grundaren Ronny Bengtsson med 91% och av Styrelseordföranden Krister Lundgren med 9 %, Ronny Bengtsson, som startade sin åkeriverksamhet 1980, vid 22 års ålder. De första åren drevs företaget som ett enmansföretag, 1985 anställdes sedan den första chauffören. 1988 ombildades företaget till AB 1989 investerade åkeriet i ytterligare ett ekipage samtidigt som verksamheten breddades med bulktransporter. Idag är vi ca 56 heltidsanställda varav ca 35 st kör och hanterar våra fordon . Vi har även ca 85 fast inlejda fordon av blandad typ från fristående Åkerier, detta gör oss mycket flexibla, samt borgar för god kvalitet med stora temporära resurser. Idag servar vi flera av de största uppdragsgivarna av transporter i Sverige, en av de är Lantmännen lantbruks hela kedja med att vi kör ut gödning och utsäde till vår och höstbruk, hämtar spannmål efter skörden och till slut kör ut foder till lantbrukarna. Detta sker i väl sammansvetsade logistiksystem med minsta möjliga miljöpåverkan. Vi breddar hela tiden vårt uppdrag med nya kunder i passande nischer.