Vi upplever för tillfället att Temp-Teams namn används för att söka personal på WhatsApp. Vi på Temp-Team söker eller kontaktar INTE kandidater via WhatsApp, Messenger eller liknande och vi kommer heller aldrig begära att du skall logga in med ditt Bankid. Förhåll dig kritiskt till meddelanden som ser misstänksamma ut och blockera avsändaren. Välkommen att kontakta oss om du är osäker eller har frågor! 

Ingenjörsyrken

Industri/Tillverkning

Produktutvecklare till Weland Stål AB i Ulricehamn

Weland Stål AB

Ulricehamn
02-11-2023
Tillsvidare

Dela:

Skriv ut:

Översikt

Vill du bli en värdefull Produktutvecklare och ingå i ett framgångsrikt team på ett inkluderande företag som är i en expansiv fas? Dina kunskaper inom 3D CAD och framtagande av ritningar kommer att komma väl till pass här. Om du trivs med balansen av både teoretiskt och praktiskt arbete, är självständig, samtidigt som du är redo att stötta teamet vid behov. Stämmer detta in på dig, då är du personen vi söker.

Weland Stål AB är en verkstadsindustri som tillverkar och saluför taksäkerhetsprodukter, solpanelsfästen och trappor. Vår filosofi att ta fram smarta, enkla och effektiva lösningar har gjort oss marknadsledande och positionerat oss som en av de största tillverkarna i Norden.
Weland Stål AB ingår i Weland-Gruppen, en familjeägd koncern inom verkstadsindustrin som idag består av ca 1500 medarbetare och omsätter närmare 3,5 miljarder.

Dina arbetsuppgifter
Som produktutvecklare kommer du att arbeta med att förfina deras sortiment som kan vara solpanelsfästen, trappor eller takpanelsfästen. Du arbetar strukturerat och självständigt med deras utvecklingsprojekt, genomför fysiska provningar och dokumentation av arbetet. Du håller kontakt med produktion, ev. underleverantörer och provningsinstitut under arbetets gång. Du tar fram tillhörande dokument som monteringsanvisningar, prestandadeklarationer och produktdatablad.

Din profil
Du som söker har en avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning alt. eftergymnasial utbildning gärna inom teknik. Du besitter även goda kunskaper inom 3D CAD. Vi ser att du har god datorvana och goda kunskaper i Microsoft Office-program. Tekniskt intresse och en stark drivkraft för utveckling och förbättringsarbete är avgörande. Du är känd för din strukturerande arbetsmetodik och trivs i ett högt tempo där du hanterar många uppgifter samtidigt. Du uppskattar den spännande kombinationen av både praktiskt och teoretiskt arbete. Sist men inte minst är att du är nyfiken och intresserad, vi kommer att lägga stor vikt på din inställning.

Kvalifikationer
Goda kunskaper i 3D CAD och framtagande av ritningar även goda kunskaper i Microsoft Office-program är en grundförutsättning för tjänsten. Även flytande i svenska tal och skrift och behärskar engelska i tal och skrift.

Meriterande är om du har arbetat i SolidWorks och PDM tidigare och standarder som SS, EN eller ISO. Även erfarenhet inom industriell plåtbearbetning eller erfarenhet inom bygg och takkonstruktioner.

Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställs direkt av Weland Stål AB. Tillträde så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tjänsten är på heltid och du är placerad i Ulricehamn. Arbetstiden är förlagd dagtid, vardagar.

Är du Produktutvecklaren som vi letar efter? 
Tveka inte att skicka in din ansökan till tjänsten som Produktutvecklare redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Jenny Thonberg, jtg@temp-team.se 

Välkommen in med din ansökan!