Vi upplever för tillfället att Temp-Teams namn används för att söka personal på WhatsApp. Vi på Temp-Team söker eller kontaktar INTE kandidater via WhatsApp, Messenger eller liknande och vi kommer heller aldrig begära att du skall logga in med ditt Bankid. Förhåll dig kritiskt till meddelanden som ser misstänksamma ut och blockera avsändaren. Välkommen att kontakta oss om du är osäker eller har frågor! 

IT/Telekommunikation/Internet

Projektledare till Journal Digital

Allevi

Malmö
Enligt överenskommelse
20-10-2023
Tillsvidare

Dela:

Skriv ut:

Översikt

Projektledare till Journal Digital - Sveriges ledande utförarsystem för socialtjänst!

Söker du ett jobb där du får ansvar för implementering och utbildning av system och vill vara med och förbättra människors vardag med banbrytande användarvänliga system? Journal Digital är en del av Allevi System, och vi söker just nu en projektledare inom affärsområdet Individ & Familj. Låter det spännande? Läs vidare!

Som projektledare på Journal Digital kommer du att initiera, planera och driva målstyrda implementeringsprocesser hos insatsgivare i offentlig och/eller privat regi. Du kommer också att förvalta kunder över tid genom goda, serviceorienterade kontakter. Du utgår ifrån Malmö, och jobbet innebär en del resor.
 

Har du profilen vi söker?
Vi söker dig som tror att utvärdering och systematisk dokumentation av socialt arbete är en förutsättning för att utveckla bättre vård för ungdomar och familjer. Du har en social profil som gillar verksamhetsutveckling, att utbilda och implementera. Det är viktigt att du har en stark egen drivkraft som gör att du vill vara med och påverka, förändra och utveckla.

För att lyckas i den här rollen krävs att du har;

  • God klinisk erfarenhet inom individ- och familjeomsorg från kommunal socialtjänst.
  • Kunskaper om kommunala processer på såväl enhetsnivå som övergripande.
  • Om du dessutom har erfarenhet av att arbeta med JD-systemet så är det naturligtvis ett plus.
 

Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställs direkt av Allevi. Tillträde så snart som vi hittar rätt person!

Låter detta som ett jobb för dig? Sök till tjänsten som projektledare redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. I den här rekryteringen ansvarar Temp-Team för rekryteringsprocessen. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteraren Elnaz Memarian, 073-398 31 40.

Vi ser fram emot din ansökan!

Allevi erbjuder innovativa och användarvänliga molnbaserade systemstöd för omsorgssektorn i Sverige. Affärsområdet Individ och Familj är Allevi's största affärsområde med en omsättning på cirka 40 MSEK och består av tre bolag: Journal Digital, Net-klient och IKM DOK. Kontor finns idag i Göteborg, Malmö och Västerås med cirka 15 medarbetare.