Industri/Tillverkning

Ingenjörsyrken

Serviceinriktad Applikationsingenjör till Piab Group!

Piab Aktiebolag

Helsingborg
19-01-2024
Tillsvidare

Dela:

Skriv ut:

Översikt

Evolving ourselves - Evolving you - Evolving automation!

Är du redo för nästa steg i din karriär och lockas av att få jobba med välkända varumärken på en modern arbetsplats, där robotprototypen är en viktig samlingspunkt? Piab Group söker just nu en affärsdriven och tekniskt kunnig applikationsingenjör som vill vara en nyckelperson i att forma framtidens automationslösningar inom industrin.

Med en stark global närvaro och en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1951, är Piab Group en ledande aktör inom utvecklingen av automatisering av grip-, lyft- och transport-applikationer inom industrin. Med en årlig försäljning på ca 3 MDSEK, 1 200 anställda och närvaro i mer än 100 länder, hjälper Piab kunder att kontinuerligt öka sin produktivitet. Piab ingår sedan 2018 i Patricia Industries, som är en del av Investor AB.

Som Piabs nya Applikationsingenjör kommer du spela en central roll i att identifiera och följa upp affärsmöjligheter. Du kommer att samarbeta nära kunderna, ofta ute on site, för att testa, uppdatera och utveckla skräddarsydda lösningar, främst inom robotgripdon och andra automatiserade griplösningar inom vakuumteknik.
Med placering i Helsingborg kommer du att arbeta i ett inspirerande och mångsidigt team och rapportera direkt till Sales Director Nordics.

Du erbjuds!
På Piab Group erbjuds du inte bara en plats att arbeta utan en plats att växa och forma framtiden.
  • Utveckling och Tillväxt: Genom att vara en nyckelspelare i Piabs team kommer du inte bara att forma företagets framtid utan även din egen karriär.
  • Internationell Exponering: Med närvaro i över 100 länder får du möjlighet att arbeta i en global miljö och stärka dina internationella kompetenser.
  • Innovativt Arbete: Piab Group strävar efter att skapa en automatiserad värld fri från resursslöseri och där ingen människa skadas. Ditt arbete kommer att vara en direkt bidragande faktor till denna vision.
  • Inspirerande arbetsmiljö: Nytt modernt kontor med egen kontorsplats och möjlighet till avkoppling och inspiration.
Vad vi förväntar oss av dig:
  • Teknisk Kompetens: Du är utbildad ingenjör med några års erfarenhet och besitter kompetens inom Solid Works. 
  • Affärsmässig drivkraft: Du är lösningsorienterad, kan se helheten och förstår vikten av att skapa värde för kunden.
  • Flexibilitet: Du är redo för snabba omställningar och har förståelse för att projekt kan utvecklas över tid.
  • Övriga kvalifikationer: Du har körkort och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Bra att veta!
Detta är en direktrekrytering där du anställs direkt av Piab. Heltid med tillträde så snart som möjligt. Ansök så snart som möjligt då vi har ett löpande urval och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering samarbetar Piab med Temp-Team Rekrytering och Bemanning. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Elnaz Memarian, elm@temp-team.se
073-398 31 40

Vi ser fram emot din ansökan!
 
Piab Group utvecklar progressiva lösningar för automatisering av grip-, lyft- och transport-applikationer inom industrin sedan 1951. Vi drömmer om en automatiserad värld fri från resursslöseri och där inga människor skadas. Med en årlig försäljning på ca 3 MDSEK, 1 200 anställda och närvaro i mer än 100 länder, hjälper vi våra kunder att kontinuerligt öka sin produktivitet. Piab ingår sedan 2018 i Patricia Industries, som är en del av Investor AB. Evolving ourselves.  Evolving you.  Evolving automation.