Administration/Kontor/Personal

Skanningspersonal till Depona

Depona AB

MALMÖ
19-01-2024
Visstidsanställning

Dela:

Skriv ut:

Översikt

Söker du ett administrativt jobb och har bakgrund inom ekonomi, administration eller liknande så har vi uppdraget för dig!
Ansök redan idag då tjänsten skall tillsättas omgående!

Rollen
Vår kund Depona söker nu skannings och arkiveringspersonal till deras verksamhet i Malmö. 
Arbetet som ska utföras är att dokument ska prepareras, sorteras, skannas, digitaliseras och arkiveras. Man hanterar dokument av olika typer och storlekar. Som verktyg kommer det finnas dator och skanner. Man kommer arbeta med ett 20-25 tal olika dokumenttyper, som hanteras på olika sätt. Det är därför viktigt att man är noggrann och effektiv. Man har support via arbetsledning i Malmö och/eller digitaliseringen vid Depona Stockholm vid behov. Du kommer bli anställd som konsult hos Temp-Team där du omfattas av gällande kollektivavtal. 

Din profil
  • Duktig på datorer och kringutrustning
  • Flytande svenska både i tal och skrift
  • Noggrann
  • Effektiv
  • Ordningsam
  • Erfarenhet från tidigare arbete
Intresserad?
Är det dig vi söker? Låter det spännande? Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
I denna tjänst har Depona valt att samarbeta med oss på TEMP-TEAM. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Maria Appeltofft på map@temp-team.se hos oss på TEMP-TEAM. 
Depona är ett av nordens ledande företag specialiserade på arkivering och arkivtjänster. De förvaltar arkiv åt företag, organisationer, stat, kommun och landsting.