IT/Telekommunikation/Internet

Detaljhandel

Tekniskt orienterad Butikstekniker

Temp-Team avd. Malmö

Stockholm
17-05-2024
Visstidsanställning

Dela:

Skriv ut:

Översikt

Gillar du att felsöka och reparera teknik och hjälpa kunder att hitta lösningar? Vill du vara en del av ett spännande auktoriserat servicecenter för Android-enheter? Just nu söker mcare Repair en passionerad och tekniskt orienterad Butikstekniker för att bli en del av deras team i Stockholm.

mcare Repair har en lång och framgångsrik historia inom branschen för Android-reparationer. Med över 10 års erfarenhet är de stolta över att vara ett auktoriserat servicecenter och har byggt sitt rykte på högkvalitativ och pålitlig service.

Som en del av mcare Repairs team i Stockholm får du inte bara möjligheten att utvecklas och certifiera dig för olika varumärken, utan även tillgång till speciella erbjudanden och garantier för våra kunder.


Dina ansvarsområden:

·         Reparera och diagnostisera Android-enheter

·         Byta komponenter och lösa mjukvaruproblem

·         Ge teknisk support till kunder i butiksmiljö

·         Hantera serviceärenden

·         Administrativa uppgifter och extern fakturering i företagets servicesystem
 

Har du profilen vi söker:

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är lösningsorienterad och har ett starkt fokus på kund och service. Du behöver vara tekniskt kunnig eller ha ett intresse för teknik, noggrann, detaljorienterad och självgående i ditt arbetssätt.

·         1 års erfarenhet på arbetsmarknaden

·         Kundserviceerfarenhet

·         Erfarenhet från Androidmiljö och gärna Samsung Certifiering

·         Goda Kunskaper i Svenska och Engelska

 

Bra att veta!
Heltid, måndag till fredag 08-17:00
Start: Augusti
Du kommer i utgångsläget anställas som Temp-Team konsult. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och får en engagerad konsultchef som finns där för dig.
 

Låter detta som jobbet för dig?

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi gör löpande urval så ansök snarast möjligt för att inte missa chansen att vara en del av Mcare Repair Teamet.

Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail. Har du frågor? Kontakta vår rekryterande konsultchef, Maria Appeltofft på Temp-Team på map@temp-team.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

mcare Repair är ett företag i Stockholm som specialiserar sig på reparation av mobiltelefoner och surfplattor. De har ett team av erfarna tekniker som kan hantera allt från mindre skador som spruckna skärmar till komplicerade interna reparationer. mcare Repair erbjuder snabba och pålitliga reparationstjänster och använder endast högkvalitativa reservdelar för att säkerställa att kundernas enheter fungerar optimalt efter reparationen. De erbjuder också garantier på alla sina reparationer för att ge kunderna extra trygghet. Besök deras hemsida eller kontakta dem direkt för mer information om deras tjänster och priser.