Vi upplever för tillfället att Temp-Teams namn används för att söka personal på WhatsApp. Vi på Temp-Team söker eller kontaktar INTE kandidater via WhatsApp, Messenger eller liknande och vi kommer heller aldrig begära att du skall logga in med ditt Bankid. Förhåll dig kritiskt till meddelanden som ser misstänksamma ut och blockera avsändaren. Välkommen att kontakta oss om du är osäker eller har frågor! 

Hantverk/Bygg/Anläggning/Mekanik

Två mekaniker till Elcowire i Helsingborg sökes!

Temp-Team Avd. Malmö

HELSINGBORG
06-11-2023
Tillsvidare

Dela:

Skriv ut:

Översikt

Har du erfarenhet som underhållstekniker, svetsare eller tidigare arbetat med mekanik inom industri av något slag? Vill du arbeta på ett företag som är i framkanten inom förnybar energi, då kan Elcowire vara arbetsplatsen för dig!
Elcowire är idag det enda företaget i Skandinavien som smälter och förädlar koppar och deras kunder finns över hela världen. Elcowire söker nu två mekaniker varav den ena tjänsten är belagd på 2-skift och den andra tjänsten under helg. Som mekaniker på Elcowire kommer du att vara ansvarig för att installera, reparera och utföra service på olika typer av industrimaskiner och mekanisk utrustning. Ditt arbete kommer även inkludera:
  • Planera och driva underhållsarbeten
  • Felsökning, felanmälan och rapportering
  • Ansvara för kvalité- och miljödokumentering
Du erbjuds en arbetsplats där det finns duktiga kollegor och möjlighet att få utbildning på plats.
Din profil
  • 2 års erfarenhet inom industri
  • Utbildning inom verkstadsteknik eller industriteknik
  • Svenska och engelska, i tal och skrift
  • Kunskaper i hydraulik och svetsning är meriterande
Som person är du självgående, noggrann, har ett starkt tekniskt intresse och trivs med att arbeta självständigt. Du har en grundkunskap i och en förståelse för mekanik och mekaniskt underhåll, vilket gör dig till en person som ser förbättringsmöjligheter i stället för hinder i det dagliga arbetet.
Bra att veta!
Denna annons avser två tjänster:
2-skift, heltid. Arbetstider: 06:00-12:00, Kväll 14:00-22:00.
Helg, heltid. Arbetstider: Fre 12:00-20:00, Lör 06:00-18:00, Sön 10:00-22:30
Du kommer att vara anställd som konsult hos Temp-Team och uthyrd till Elcowire under anställningen med ambitionen att bli erbjuden en tillsvidareanställning efter avtalad period. Som konsult hos TEMP-TEAM och du kommer ha en engagerad konsultchef för att säkerställa att du kommer väl till rätta på din arbetsplats


Intresserad?
Är du mekanikern vi söker? Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Maria Appeltofft på map@temp-team.se eller 070-858 33 05 hos oss på Temp-Team.
 
Elcowire bidrar till den globala omställningen inom förnybar energi och levererar koppartråd, kopparlinor, profiler och ledarmaterial av koppar, kopparlegeringar och aluminium. Våra lösningar möjliggör effektiv överföring av energi och finns i allt från elfordon till kraftöverföring inom och mellan länder – ovan och under jord. Våra kunder finns över hela världen. Vi är ett svenskt bolag med verksamhet i Helsingborg och Hettstedt, Tyskland. Vi är ca 400 medarbetare och har en årlig produktion på ca 300,000 ton. Elcowire ingår i Liljedahl Group.