Hantverk/Bygg/Anläggning/Mekanik

Administration/Kontor/Personal

Verkstadsoptiker/kundservicemedarbetare till Hoya Lens i Malmö

Hoya Lens Sweden AB

MALMÖ
08-07-2024
Tillsvidare

Dela:

Skriv ut:

Översikt

Lockas du av att varva din vecka med montering och kontroll av optik, sortering och packning av gods, transportbokningar och tulldokument i kombination med att arbeta på kundservice med kundsupport? Vill du jobba på ett företag som är världskänt för sitt utbud av produkter och där medarbetare står i centrum och får chansen att växa? Då kan detta vara jobbet för dig. Hoya Lens söker just nu en Verkstadsoptiker som flexar mellan att montera glas till att supportera våra kunder på kundservice i centrala Malmö.

I över 80 år har HOYAs revolutionerande optiska lösningar och glasögonglas flyttat fram de tekniska gränserna för kunder världen över. I den här rollen kommer du göra en viktig insats för att hjälpa kunder till ett kristallklart seend. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat omfatta:
 

  • Sortering av inkommande glas och packning av glas/gods
  • Transportbokning och dokument
  • Pricka, blocka och montering
  • Kontrollera inslipade glas enligt HIQS
  • Kundsupport samt registrering av order på kundservice

För att lyckas i jobbet kommer du att börja arbeta med de enklare arbetsmomentet och få upplärning längs med vägen för att i slutändan axla alla moment.

"Inget är som Hoya"
Här får du chansen att jobba på ett världskänt företag i framkant hos en arbetsgivare som sätter sina medarbetare i centrum och chansen att lära dig av duktiga kollegor. Du möts av en arbetsplats med härlig stämning, omtanke, julfester, gemensamma aktiviteter som AW och frukost och friskvårdsbidrag

Din profil
Vi söker en duktig och engagerad medarbetare som är ambitiös, drivs av att lära sig nya saker samt tycker det är kul med variation i sitt arbete. Du är noggrann, fingerfärdig och har tålamod att utvecklas inom ditt arbetsområde. Att kunna arbeta i team och vara en lagspelare är viktiga egenskaper, liksom att vara stresstålig och kunna hantera ett högt arbetstempo. Att ha erfarenhet som optiker-assistent med monteringsvana är ett krav. Viktigt är att du trivs med att kommunicera med kunder. Om du även har erfarenhet av både verkstadsarbete och kundbemötande, är det definitivt meriterande.

Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställs direkt av Hoya Lens. Tjänsten är på heltid. Hoya Lens erbjuder 25 semesterdagar, friskvårdsbidrag och en stimulerande arbetsmiljö. 

Låter detta som ett jobb för dig?

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi har ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekrytering samarbetar Hoya Lens med Temp-Team. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Elnaz Memarian +46 733 98 31 40, elm@temp-team.se.

I över 80 år har Hoya Visions revolutionerande optiska lösningar och glasögonglas tänjt de tekniska gränserna för kunder runtom i världen. Hoya Visions design har utvecklats mycket under åren, men en sak har aldrig förändrats-engagemanget för kvalitet och innovation som vårt varumärke bygger på. När det gäller allt ifrån den senaste designen till de tunnaste, mest hållbara materialen och prisbelönta antireflexbehandlingar och avancerad synundersökningsteknik lägger Hoya Vision stor vikt vid forskning och utveckling. Resultatet är ett världskänt utbud av produkter för allt som har med ögat att göra.