Ett lokalt rekrytering och bemanningsföretag med internationell handlingskraft

Med mer än 30 år i branschen har TEMP-TEAM etablerat sig som en av de större aktörerna i Norden. 
 
TEMP-TEAM ingår i JuhlerGroup, en internationell koncern av rekryteringsföretag och kan därigenom erbjuda tjänster såväl nationellt som internationellt.
 
TEMP-TEAM kännetecknas av små, lokala avdelningar som ger kunder och kandidater känslan av det lilla personliga företaget, men med den stora verksamhetens resurser i ryggen. Vår organisation och arbetssätt tillåter oss att snabbt anpassa oss till olika trender och förändringar på arbetsmarknaden. Genom flexibla lösningar, tät personlig kontakt och ett högt kvalitetstänkande säkerställer vi våra kunders krav på rätt kompetens.
 
Människan i fokus - är i allra högsta grad TEMP-TEAMs motto. Vi sätter alltid både kunder och kandidater i centrum. Vår styrka ligger i att vi är duktiga på att analysera kandidater och våra kunders behov för att hitta den perfekta matchningen.
 
Tack vare våra duktiga medarbetare som efterlever företagets kvalitetsmål och infriar våra kunder och kandidaters förväntningar har TEMP-TEAM blivit ett framgångsrikt rekryteringsföretag!
temp-team-logo.jpg

Auktoriserat bemanningsföretag!

TEMP-TEAM är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlem i Bemanningsföretagen.