Vi upplever för tillfället att Temp-Teams namn används för att söka personal på WhatsApp. Vi på Temp-Team söker eller kontaktar INTE kandidater via WhatsApp, Messenger eller liknande och vi kommer heller aldrig begära att du skall logga in med ditt Bankid. Förhåll dig kritiskt till meddelanden som ser misstänksamma ut och blockera avsändaren. Välkommen att kontakta oss om du är osäker eller har frågor! 

Temp Team Rekrytering Och Bemanningsföretag

Rekrytering & Bemanning

Vi hjälper dig att hitta nya medarbetare, extra hjälp, nyckelpersoner och ledare

Vem behöver ni idag, imorgon, i framtiden?

Vi hjälper startups, små- och medelstora företag, de specialiserade, de stora, de börsnoterade, de offentliga, de gröna och globala företagen. Sedan 1979 har vi levererat kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Vilket rekryteringsbehov har du?

Läs mer om våra rekryterings- och bemanningstjänster:

Kvalitet är nyckelordet i en rekrytering

Oavsett om ni söker kandidater för ett tillfälligt behov eller behöver stöd med en hel rekryteringsprocess är vårt mål att anpassa vår lösning efter era specifika behov. Vår högsta prioritet är att noggrant identifiera och utvärdera de mest lämpade kandidaterna för er samtidigt som vi strävar efter att leverera en service av högsta kvalitet.

Skall ni rekrytera i Norden?

Som ett nordiskt bemannings och rekryteringsföretag har vi många möjligheter att hjälpa er över gränserna. 

Kundanpassade Rekryterings Och Bemanningslösningar

Ta del av våra kunders feedback!

 • 44

  års erfarenhet

 • 5

  länder

 • 3400+

  kunder

 • 230 000+

  kandidater