Ett personligt bemanningsföretag med människor i fokus - Temp-Team

Ditt bemanningsföretag

Var flexibel med bemanning

Bemanning är mer än bara en plats att fylla – det är er möjlighet för att växla upp och ner, att möta skiftande och nya behov, boozta kunskap och utveckling och nå uppsatta mål. Som bemanningsföretag finns vi här för er när ni behöver fylla ett vikariat, söker en extra resurs eller vill expandera. Vi hjälper allt ifrån de små verkstäderna, de växande läkemedels- och techbolagen till den stora stålindustrin. Vi täcker hela bemanningsspektrat från student, generalist till specialist.

Bra tillfällen att använda bemanning

Använd bemanning när ni till exempel står inför:

  • Arbetstoppar
  • Sjukfrånvaro
  • Semester
  • Vikariat
  • Specialistbehov
Bra Tillfälle Att Använda Bemanning

Rätt bemanning, i rätt tid

Vi vet hur viktigt det är för en verksamhet att snabbt kunna anpassa sig till marknaden och att ha tillgång till rätt kompetens. Som bemanningsföretag hjälper vi er att hitta den rätta assistansen så snabbt som möjligt. Både när ni har ett akut bemanningsbehov eller när ni i förhand vet att ni är i behov av personal.

Ni hyr in precis den kompetens ni behöver under avtalad period. Genom att hyra personal får ni alla fördelar som följer med en extra medarbetare utan att stå med arbetsgivaransvaret. Dessutom behöver ni inte lägga tid och resurser på intervjuer, anställningsförfaranden och du betalar endast för konsultens effektiva arbetstid.

Löpande bemanning?

Har ni ett löpande bemanningsbehov, så kommer vi i möjligaste mån att skicka samma konsult varje gång. Det sparar er tid till upplärning till stor fördel för er organisation.

Rätt Bemanning I Rätt Tid

Vad kan du förvänta dig av oss som bemanningsföretag?

Vi vill lära känna er och behoven i ert företag. Vi lyssnar och ställer viktiga frågor för att säkerställa att vi tar fram rätt konsult till er. Utifrån kravprofilen presenterar vi kandidater och stöttar er i valet av konsult som skall bemanna ert uppdrag. Med konsulten på plats står vi för arbetsgivaransvaret och ni för arbetsledningen. Vi ansvarar bl.a. för:

  • Kollektivavtal, kontrakt, lön
  • Personalärenden, utvecklingssamtal, lönesamtal
  • Arbetskläder

Uppföljning är en naturlig del av processen. Vi håller löpande kontakt med såväl er som er kommande medarbetare under hela förloppet för att säkra en hållbar lösning för alla parter. Det är en självklarhet för oss som professionellt bemanningsbolag.

Forvantningar Paa Oss Som Bemanningsforetag

Bemanning med nordisk räckvidd

Ekonomichefer, administratörer, truckförare, inköpare, produktionsplanerare, ingenjörer…

Som ett nordiskt bemanningsbolag kommer vi dagligen i kontakt med kandidater inom flertalet branscher och industrier. Anledningar till att kandidater kontaktar oss är många. Vissa söker sitt nästa jobb i karriären, vissa vill komplettera sina studier med extra jobb, vissa önskar chansen att pröva på nya branscher och andra vill kombinera olika arbeten.

För oss är det viktigt att se människor hamna rätt och vi lägger därför stor vikt vid att ta reda på kandidatens drivkrafter, kompetenser och erfarenheter. Våra rekryteringskonsulter är vana vid att pinpointa duktiga profiler inom tex ekonomi, marknad, kundtjänst, produktion, teknik och industri. Det gör vi genom screening, intervjuer, referenstagning och eventuella analyser och tester. Allt för att hitta den perfekta matchningen.

Ett Nordiskt Natverk Av Kandidater

Hyrrekrytering: Bemanning med rekryteringspotential

Är ni är osäkra på om ert behov av en ny medarbetare är permanent eller bara tillfälligt? Vill ni testa er nya medarbetare innan ni skriver på ett kontrakt? Då är hyrrekrytering något för er verksamhet.

En hyrrekrytering startar som en bemanning där vi anställer konsulten och har arbetsgivaransvaret och ni har alla möjligheter att utvärdera ert behov, pröva på hur medarbetaren matchar uppdragets kompetenskrav och passar in i er verksamhet.

Trivs ni med varandra övergår konsulten kostnadsfritt till er efter avtalad inhyrningsperiod. Önskar ni att överta tidigare än den avtalade perioden så går det såklart att lösa med ett rekryteringsarvode baserat på inhyrningsperioden.

Hyrrekrytering Bemanning Med Rekryteringspotential

Ett auktoriserat bemanningsföretag med många års erfarenhet

Sen 1979 har vi levererat bemanningslösningar och har god vana att lyssna och därigenom lösa olika behov för bemanning. Vi är måna om våra konsulter och för oss är auktorisation som bemanningsföretag viktigt. Det innebär att vi följer de lagar och kollektivavtal som finns och är en trygghet för våra konsulter. Det ger oss en god kvalitetsstämpel för kunder som är måna om god kvalité i sina leverantörsval.

Läs gärna mer om vad det innebär att vara ett auktoriserat bemanningsföretag.

Bemanningsforetag Med Nordisk Rackvidd Jpg

Har du frågor kring bemanning?

Välkommen att kontakta något av våra lokala kontor för att prata bemanningslösningar och hur vi på bästa sätt kan hjälpa er med era personalbehov.

Be om en offert!