Vi rekryterar och bemannar tjänster inom många branscher och yrkesområden | Temp-Team

Branscher & Yrkesområden

Som rekryterings- och bemanningsföretag matchar vi kandidater till tjänster inom nästan alla branscher och jobbkategorier i Sverige.

Under många år har Temp-Team samarbetat med företag inom olika branscher och yrkesområden. Våra erfarna rekryteringskonsulter har god insikt i de flesta branscher - naturligtvis är vissa branscher mer bekanta för dem än andra, men alla våra konsulter kan hjälpa dig eller hänvisa dig vidare till någon som kan.

Rekrytering & Bemanning i många branscher

Som bemanning- och rekryteringsföretag tillsätter vi allt ifrån generalister till specialister på alla nivåer. Vi tar fram kandidater från enklare jobb till mer kvalificerade tjänster. Kandidater med tex. kännedom om ekonomisystem eller medarbetare med erfarenhet inom ett specifikt område.

Vi arbetar löpande med att få bättre kunskap inom olika branscher så att vi på bästa sätt kan hjälpa dig att hitta rätt person till rätt plats. De områden vi mest arbetar med är kontor, service, administration, ekonomi, industri, lager, produktion, teknik, marknad, inköp och försäljning.

Maanga Branscher Och Yrkesomraaden

Läs mer om våra branscher och yrkesområden

Kontakta oss!

Oavsett om du letar efter kvalificerade medarbetare, behöver professionell rådgivning eller stöd under rekryteringsprocessen eller själv är på jakt efter spännande karriärmöjligheter, så finns vi här för att hjälpa dig.

Tveka inte att kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan eller ring 020-530 100.