Bli Rekryterad (5)

Bli rekryterad

Vill du bli rekryterad till en fast tjänst?

Drömmer du om ett nytt fast jobb? Sen 1979 har vi öppnat dörrar och hjälpt människor ta nya steg i karriären. Allt ifrån det första instegsjobbet, till nya spännande utmaningar och roller och ett efterlängtat branschbyte.

Varje år hjälper vi såväl de små som stora företagen att rekrytera nya medarbetare till sina fasta tjänster. Tjänsterna spänner sig över flertalet branscher och yrkesområden - allt ifrån enklare roller till generalister, specialister och ledare. 

Var vill du ta nästa steg?

Rekryteras Till En Fast Tjänst

Hur rekryterar vi till en fast tjänst?

En bra matchning mellan dig och kunden är en förutsättning för en lyckad rekrytering. När vi rekryterar lägger vi därför stor vikt vid att kartlägga såväl företagets förväntningar och krav som dina. Det betyder att vi:

  • Bjuder in dig till en personlig intervju där vi ser närmare på din bakgrund, dina kompetenser och vi får lära oss mer om vad som är viktigt för dig i ditt nästa jobb.
  • Genomför ev. personlighetsanalyser och färdighetstester
  • Tar referenser ifrån tidigare arbetsgivare

Om du matchar uppdraget blir nästa steg att möta din kommande arbetsgivare. Blir du sedan den som blir erbjuden jobbet finns vi med i bakgrunden för att ge stöd och råd i förhandling och avtalsskrivning. 

Bli Rekryterad Hur Går Det Till

Ta ett steg närmare ditt nästa jobb

För att bli aktuell för en rekrytering skickar du en ansökan för den specifika tjänsten. Vi är nyfikna på vem du är, vilken bakgrund du har och vad det är som fått dig att trycka på ansökningsknappen. Kom ihåg att alltid skicka in din ansökan så snart som möjligt. Många processer har ett löpande urval där tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Nyfiken på våra lediga jobb just nu? Besök vår jobbsida. Här dyker det löpande upp nya möjligheter inom flertalet yrkeskategorier.

Karriärprofilen - Låt jobbet hitta dig

Hittar du inte jobbet som matchar dina önskemål eller kvalifikationer? Registrera din karriärprofil! Då finns din profil tillgänglig när vi får i nya tjänster och dina möjligheter att bli rekryterad ökar.

För att matcha dig mot våra lediga tjänster gör din karriärprofil så fullständig som möjligt så vi lätt kan hitta dig.

Kom ihåg att du alltid kan kontakta oss om du har några frågor om din karriärprofil

Låt Jobbet Hitta Dig Registrera Din Karriärprofil