Söker Du Jobb

Söker du nytt jobb?

Vi hjälper och vägleder dig genom hela jobbsökningsprocessen

Vart vill du ta nästa karriärkliv?

Arbetet är en stor del av livet, därför är det viktigt att man gör det man trivs med. Samspelet mellan rätt miljö, kollegor och motivation bidrar till att man prestera sitt bästa – och mer därtill. På Temp-Team lägger vi stor vikt vid att matcha dig med kundföretaget för att säkra en hållbar lösning. Vi har både bemanning och rekryteringsuppdrag inom flertalet yrkesområden, så oavsett om du är anställd, mellan två arbeten eller söker extra jobb så är Temp-Team din ideala partner i sökandet efter ditt nya jobb.

Jobb i Norden

Att jobba utomlands kan vara ett bra sätt att få nya erfarenheter eller en väg att hitta sitt drömjobb. Som ett Nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag får vi i många spännande uppdrag i vårt nätverk i flertalet branscher och yrkeskategorier.

Lockas du av att jobba i något av våra grannländer? Tveka inte att kontakta våra våra nordiska kontor.

Jobb i Norden (1)

Kontakta våra Nordiska kontor

Fördelar med att vara Temp-Team konsult

För oss är det viktigt att alla våra konsulter får den bästa ”dealen” i sitt framtida jobb, Vi är med dig från det att du registrerar ditt CV till du skriver på kontraktet.
Karriärcoachning

Karriärcoachning

Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Avtalsenliga Villkor

Avtalsenliga villkor/lön

Pension

Pension

Jobb I Olika Verksamheter

Jobb i olika verksamheter

Frågor & Svar

 • Hur registrerar jag mig som arbetssökande?

  Registrera dig i vår databas här, Tänk på att hålla din karriärprofil levande och sök aktivt jobb via vår hemsida som du gärna vill ha.

 • Vad händer när jag registrerat mig?

  När du har registrerat dig hos oss kommer du att få ett välkomstmail som bekräftar din registrering. Ibland bjuder vi in till spontana intervjuer utan en specifik tjänst i åtanke. Detta betyder att vi är intresserade av att lära känna dig bättre för att kunna matcha dig med lämpliga jobbmöjligheter när de uppstår. Målet med intervjun är att få en djupare förståelse för dig som individ, dina färdigheter och din personlighet. På så sätt kan vi skapa en heltäckande översikt över dina kvalifikationer och hjälpa dig att lyckas på arbetsmarknaden.

 • Jag har registrerat min karriärprofil. När får jag återkoppling?

  Om vi har en match mellan dig och ett jobb kommer vi kontakta dig för en intervju. Har du sett en tjänst som passar dig men inte hört något ifrån oss? Sök tjänsten! Då kommer du in i urvalet och vi vet att du har ett intresse av just den här tjänsten.

 • Jag studerar. Kan registrera mig i Temp-Teams kandidatdatabas?

  Absolut! Ibland har vi behov av extra personal för kortare uppdrag några timmar i veckan, vilket kan vara perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning.

 • Jag har glömt mitt lösenord till karriärsidan. Hur gör jag?

  Har du glömt lösenordet kan du alltid begära nytt lösenord ifrån inloggningssidan. Då skall du få ett mail med en temporär länk. Ibland scannar dessa länkar av för att säkra att den är säker och då "dör" länken. Händer det behöver hjälp av oss för att komma in.

  Du kan alltid välkommen kontakta oss om du har tekniska problem!

 • Vilka profiler söker Temp-Team?

  Hos oss på Temp-Team söker vi många olika profiler till olika branscher. Kika på vår sida med lediga jobb för att få en överblick över vilka typer av jobb som efterfrågas just nu. Utbudet varierar, så det lönar sig att regelbundet kolla igenom jobbannonserna och registrera dig i vår kandidatbas så att vi snabbt kan hitta dig om vi får in ett jobb som kan vara matcha dig. Var noggrann och precis i din profilbeskrivning. Det ökar dina chanser att bli övervägd för lediga jobb som passar just dig.

 • Hur kan jag öka mina chanser att få ett jobb?

  För att öka dina chanser att få ett jobb är det viktigt att fylla i så många fält som möjligt i din karriärprofil. Ju mer komplett din profil är, desto större är möjligheten att du blir upptäckt vid en sökning i vår databas. Glöm inte att ange om du söker heltids- eller deltidsjobb samt om du är intresserad av fast anställning, jobba som konsult eller båda. Ta gärna en titt på våra karriärråd för att lära dig mer om vad vi prioriterar i din ansökan.

 • Blir alla lediga jobb annonserade?

  Vi annonserar alla fasta tjänster. Dock kan det finnas "akuta" bemanningsuppdrag som vi täcker med kandidater från vår databas, och ibland har vi redan den perfekta kandidaten i vårt nätverk. Genom att registrera dig i vår kandidatbank ökar du chanserna att bli aktuell för ett uppdrag. Om din profil matchar uppdraget kontaktar vi dig för att höra om du är intresserad. Din chans att bli kontaktad ökar ju mer noggrant du fyller i din profil.

 • Jag vill gärna fastanställas? Skall jag söka ett konsultjobb?

  Många av våra konsultuppdrag går ofta över till fasta anställningar hos kund efter en avtalad period. Så det är fördelaktigt att söka både konsultuppdrag och fasta tjänster.

 • Jag vill komplettera min ansökan. Hur gör jag?

  Du kan alltid ladda upp nya dokument genom att logga in på din karriärsida. Ta kontakt med ansvarig rekryterare för jobbet så du säkrar att den uppdaterade informationen nått fram. 

 • Har ni kollektivavtal?

  Ja, vi har kollektivavtal med Unionen och LO-Förbunden. Det gör att du som konsult kan känna dig trygg med oss som arbetsgivare.

 • Varför skall jag jobba som konsult?

  Att jobba som konsult kan vara en idealisk väg in på arbetsmarknaden, ge bred erfarenhet och stärka CV:t. Du kan bygga värdefulla nätverk, utforska olika branscher och arbetsplatser, samt få en praktisk dimension till dina studier. Dessutom kan det vara ett bra sätt att komplettera med ett deltidsjobb för extra inkomst och erfarenhet.