Vi upplever för tillfället att Temp-Teams namn används för att söka personal på WhatsApp. Vi på Temp-Team söker eller kontaktar INTE kandidater via WhatsApp, Messenger eller liknande och vi kommer heller aldrig begära att du skall logga in med ditt Bankid. Förhåll dig kritiskt till meddelanden som ser misstänksamma ut och blockera avsändaren. Välkommen att kontakta oss om du är osäker eller har frågor! 

Rekrytering Och Bemanning Med Nordisk Räckvidd

Rekrytering & Bemanning i Norden

Skall du rekrytera i Norden?

Temp-Team är en del av JuhlerGroup ett internationellt nätverk av rekrytering och bemanningsföretag och finns idag representerade i Sverige, Danmark, Norge och Finland. 

Rekrytering till utlandet
Vi har god vana av att rekrytera utomlands och har hjälpt många av våra kunder som bedriver verksamhet även i utlandet att hitta duktiga medarbetare. Med våra etablerade kanaler hittar vi kandidater med rätt kompetens och utbildningsbakgrund.
 
Utomlandsetablering
Vi har själva stått inför de utmaningar som en etablering i utlandet innebär. Din verksamhet kan därför ta del av våra erfarenheter och ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas.

Läs mer på www.juhlergroup.com

Temp Team Danmark (2)

Välkommen att kontakta något av våra Nordiska Temp-Team kontor