Rekrytering Med Temp Team

Rekrytering

Rekryteringshjälp till era fasta tjänster

Är ni i behov av en ny medarbetare, specialist, nyckelperson eller ledare? Vi hjälper dig!

 

Det tar tid att annonsera, gallra bland ansökningar och genomföra personliga intervjuer. Speciellt om man vill anställa en person som både har rätt kompetens och passar in i gänget.

Vi hjälper startups, de små och medelstora, de specialiserade, de gröna och globala företagen att hitta rätt medarbetare. Vi matchar människor och företag för att bygga karriärer och stärka organisationer. Med tusentals rekryteringsuppdrag i ryggen har vi god vana att lyssna, ta fram kravprofiler, skriva jobbannonser, searcha, analysera, kontrollera och driva hela eller delar av rekryteringsprocessen. 

Som rekryteringsföretag finns vi här för er och erbjuder en effektiv rekrytering när ni behöver ersätta någon som slutar, behöver hitta en vikarie eller står i startgroparna att söka medarbetare till en helt ny tjänst.

Rekrytera Din Nästa Medarbetare Med Temp Team

Fördelar att ta hjälp vid en rekrytering

Få tillgång till ett nätverk av kandidater: Hos oss stannar vi inte endast vid de kandidater som söker jobbet. Vi utnyttjar vårt nätverk och pockar på uppmärksamheten hos kandidater med rätt profil. På det sättet ökar vi chansen för att ta fram de bästa kandidaterna och ni hittar rätt person.

Spara tid på kort och lång sikt: Det kan ta tid att hitta den helt rätta matchningen. Det tar tid att gå igenom ansökningar och CV, screena, genomföra intervjuer, ta referenser och till sist bestämma sig för vem som skall anställas. Genom att ta hjälp säkrar du en optimal rekryteringsprocess – och tryggar dig mot en dyr och tidskrävande felrekrytering.

Få råd av våra professionella rekryteringskonsulter: Med en rekryteringsspecialist vid er sida får ni råd och stöd i allt ifrån jobbannonser, till viktiga moment i kandidatresan till en professionell värdering av vilka kandidater som är bäst ämnade för tjänsten.

 

Fördelar Att Ta Hjälp Vid En Rekrytering

Rekrytering inom flertalet branscher och yrkesområden

Vi tillsätter allt ifrån generalister till specialister på alla nivåer och hjälper till med de enklare jobben till de mer kvalificerade tjänsterna. Vi har duktiga rekryteringskonsulter med lång erfarenhet och djupgående kunskap inom många av de branscher och yrkesområden vi erbjuder rekryteringshjälp. Det gäller allt ifrån:

  • Ekonomi och administration
  • Försäljning och marknad
  • Logistik och transport
  • Industri och produktion
  • Lager och distribution
  • Bygg och fastighet
  • Lifescience
  • Teknik
Rekrytering Till Flertalet Branscher Och Yrkesområden

Kvalitetssäkrad & effektiv rekrytering

Vi säkrar rekryteringsprocessens viktiga byggstenar. Från kravprofil, jobbannons och urval till viktiga referenskontroller och uppföljning. 

1. Kundbesök: För att lyckas är det viktigt att lära känna både kund och kandidat. Vi vill träffas i er omgivning där vi tillsammans går igenom arbetsbeskrivningen och kravprofil, som är viktiga styrmedel under rekryteringsprocessen.

2. Hitta kandidater: Vi formulerar en kandidatanpassad jobbannons, annonserar och searchar i våra nätverk och databaser efter rätt medarbetare för er.

3. Urval: Vi tar emot och går igenom ansökningar, searchar i våra nätverk och databaser, screenar, intervjuar, kontrollerar och väljer ut de mest kvalificerade kandidaterna baserat på vår överenskomna kravprofil.

4. Kandidatpresentation: Vi utarbetar och skickar kortfattade presentationer av de kandidater vi anser vara bäst kvalificerade. Ni bestämmer vem ni vill träffa på intervju hos er. Intervjuer vi gärna kan vara ett stöd och delta i.

5. Val av kandidat: Ni gör det slutgiltiga valet av medarbetare baserat på våra rekommendationer, era egna intervjuer, referenskontroll hos tidigare arbetsgivare och ev. personlighetsanalyser och kompetenstester.

6. Uppföljning: Samarbetet stannar inte när kandidaten är vald. Vi håller löpande kontakt för att säkra en långsiktig och hållbar lösning.

Vill ni helst sköta rekryteringsprocessen själva? Använd oss som ett stöd för att trygga ert val tex genom second opinion, analyser och tester.

Kvalitetssäkrad Rekryteringsprocess

Onboarding - En del av en lyckad rekrytering

Rekryteringsprocessen stannar inte när kontraktet är påskrivet. En god uppstart för din nya medarbetare är avgörande för att samarbetet blir en succé för alla parter. 

Se till att er nya kollega får förutsättningar att lyckas i sin nya roll med en strukturerad onboardingplan. En plan som hjälper den nya att känna sig väntad, inkluderad, bekväm och får alla förutsättningar att snabbt komma in i sitt jobb.

Vill du veta mer om onboarding? Ta hjälp av två av våra onboarding artiklar för att komma igång.

Tveka inte att kontakta oss för råd och tips i processen. Vi hjälper gärna till.

Onboarding En Del Av En Lyckad Rekrytering

En erfaren rekryteringspartner med Nordisk räckvidd

Sedan 1979 har vi hjälpt företag att hitta värdefull kompetens och öppnat nya dörrar för människor att ta nya steg i karriären. Vi är måna om att känna vår marknad och vi har resurserna att hjälpa till såväl lokalt som över landgränserna i Danmark, Norge och Finland.

Vill ni få stöd, rådgivning eller rekryteringshjälp? Vi står redo att hjälpa till oavsett vart i rekryteringsprocessen ni behöver stöd eller vill ta hjälp. Kontakta något av våra lokala kontor.

En Nordisk Rekryteringspartner Temp Team

Be om en offert!