Vi upplever för tillfället att Temp-Teams namn används för att söka personal på WhatsApp. Vi på Temp-Team söker eller kontaktar INTE kandidater via WhatsApp, Messenger eller liknande och vi kommer heller aldrig begära att du skall logga in med ditt Bankid. Förhåll dig kritiskt till meddelanden som ser misstänksamma ut och blockera avsändaren. Välkommen att kontakta oss om du är osäker eller har frågor! 

Välkommen Till Temp Team

Om oss

Vi sätter människor i fokus

Med över 40 år i branschen har Temp-Team etablerat sig som en Nordisk leverantör av rekryterings- och bemanningstjänster!

Temp-Team ingår i JuhlerGroup, en internationell koncern av rekryteringsföretag och kan därigenom erbjuda tjänster såväl nationellt som internationellt.

Temp-Team kännetecknas av små, lokala avdelningar som ger kunder och kandidater känslan av det lilla personliga företaget, men med den stora verksamhetens resurser i ryggen. Vår organisation och arbetssätt tillåter oss att snabbt anpassa oss till olika trender och förändringar på arbetsmarknaden. Genom flexibla lösningar, tät personlig kontakt och ett högt kvalitetstänkande säkerställer vi våra kunders krav på rätt kompetens.

Människan i fokus - är i allra högsta grad Temp-Teams motto. Vi sätter alltid både kunder och kandidater i centrum. Vår styrka ligger i att vi är duktiga på att analysera kandidater och våra kunders behov för att hitta den perfekta matchningen.

Tack vare våra duktiga medarbetare som efterlever företagets kvalitetsmål och infriar våra kunder och kandidaters förväntningar har Temp-Team blivit ett framgångsrikt rekryterings- och bemanningsföretag!

Temp Team Sveriges VD Calle Odén

Vi är en del av Juhler Group

Representerade i Danmark, Sverige, Norge, Finland och England kan vi hjälpa dig med rekrytering och rådgivning över gränserna.

Våra värderingar

Vår historia

Det första Temp-Team kontoret öppnade 1979 i Köpenhamn. Det var en liten skara som erbjöd bemanningstjänster genom att hyra ut sig själva! VD var då Erik Dyrmann Juhler. Det internationella äventyret startade i Norge 1985. Sedan dess har det gått slag i slag. Temp-Team har vuxit successivt och satsat på en organisk tillväxt. Endast vid ett fåtal tillfällen har Temp-Team köpt upp existerande verksamheter. 

Erik Dyrmann Juhler

Vårt sociala ansvar

Vi tar vårt sociala ansvar på allvar och vill göra vad vi kan för att skapa förutsättningar för en bättre miljö och en mer hållbar utveckling.

2013 skrev Temp-Team Sverige under FN:s Global Compact och har sedan dess förpliktat oss till deras 10 grundprinciper inom områdena: mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljö och anti-korruption.

Plant A Billion Trees Ett Träd För Varje Tillsättning (2)
 • 44

  års erfarenhet

 • 5

  länder

 • 3 400+

  kunder

 • 230 000+

  kandidater

Kontakta oss här eller ring 020-530 100