Välkommen Till Temp Team

Om oss

- Vi sätter människor i fokus

Med över 40 år i branschen har Temp-Team etablerat sig som en Nordisk leverantör av rekryterings- och bemanningstjänster!

Temp-Team kännetecknas av små, lokala avdelningar som ger kunder och kandidater känslan av det lilla personliga företaget, men med den stora verksamhetens resurser i ryggen. Vår organisation och arbetssätt tillåter oss att snabbt anpassa oss till olika trender och förändringar på arbetsmarknaden. Genom flexibla lösningar, tät personlig kontakt och ett högt kvalitetstänkande säkerställer vi våra kunders krav på rätt kompetens.

Människan i fokus - är i allra högsta grad Temp-Teams motto. Vi sätter alltid både kunder och kandidater i centrum. Vår styrka ligger i att vi är duktiga på att analysera kandidater och våra kunders behov för att hitta den perfekta matchningen.

Tack vare våra duktiga medarbetare som efterlever företagets kvalitetsmål och infriar våra kunder och kandidaters förväntningar har Temp-Team blivit ett framgångsrikt rekryterings- och bemanningsföretag!

Rekrytering och bemanning med människor i fokus

Vi är en del av Juhler Group

Temp-Team ingår i JuhlerGroup, en internationell koncern av rekryteringsföretag. Representerade i Danmark, Sverige, Norge, Finland och England kan vi hjälpa dig med rekrytering och rådgivning över gränserna.

Våra värderingar

Vår historia

Drömmen att ha inflytande på sitt eget arbetsliv fick Erik Juhler att 1979 grunda Temp-team. Med sig hade han en gedigen erfarenhet från näringslivet och medvetenheten om vilken skillnad det gör för människor att se att deras bidrag till arbetsmarknaden har värde.

"Vi började mycket blygsamt, och jag själv jobbade som vikarie flera gånger. Det var ett bra sätt att lära känna verksamheten," minns Erik Juhler om de tidiga dagarna.

Läs mer om Eriks tuffa uppstart och vägen till framgång. 

Erik Dyrmann Juhler

Vårt sociala ansvar

Vi tar vårt sociala ansvar på allvar och vill göra vad vi kan för att skapa förutsättningar för en bättre miljö och en mer hållbar utveckling.

2013 skrev Temp-Team Sverige under FN:s Global Compact och har sedan dess förpliktat oss till deras 10 grundprinciper inom områdena: mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljö och anti-korruption.

Plant A Billion Trees Ett Träd För Varje Tillsättning (2)
 • 44

  års erfarenhet

 • 5

  länder

 • 3 400+

  kunder

 • 230 000+

  kandidater

Kontakta oss här eller ring 020-530 100