Jobba Hos Oss

Jobba hos oss

Bli en av oss!

Kul att du hittat hit och är nyfiken på att jobba hos oss. Hos oss på Temp-Team blir du en del av ett dedikerat gäng med en stor drivkraft att se människor hamna rätt och företag att lyckas genom att hitta rätt medarbetare och rätt förstärkning. Med människor i fokus vänder vi utmaningar till lösningar och kompetenser till jobb och karriärer. Vi gillar när det händer och den goa känslan av att få bidra och göra skillnad på riktigt. Jobbet hos oss innebär ett stort eget ansvar, flexibilitet, högt tempo och är en plats där kunskap och nya perspektiv ges utrymme och skratt får fylla rummet. Vill du hänga med oss på en spännande tillväxtresa? Hör av dig!

Passion for people

På Temp-Team får du chansen att jobba med rekrytering och bemanning i en verksamhet med stort hjärta och förtroende för sina medarbetare. Som generalister jobbar vi med en bred palett av tjänster och företag vilket skapar spännande förutsättningar för att såväl bredda, fördjupa och spetsa sin kompetens.

GROW TOGETHER - Vi behöver alla lära nytt och vår nyfikenhet för oss framåt.  Hos oss får du tid att söka ny kunskap och inspiration och du uppmuntras att dela med dig av dina perspektiv och tankar, så vi kan bli starkare tillsammans.

WELLBEING - Livet är så mycket mer än bara ett jobb. För att få ihop livspusslet, hitta tid för det som ger dig energi har du flexibilitet att styra din tid och möjlighet att jobba där det passar dig. För ditt välmående erbjuder vi också friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

FUN AT WORK - Att trivas på jobbet är viktigt. Vi prioriterar tillfällen för tillsammanstid med go-frukost, AW och julfester. Vi tvekar heller inte att förgylla ett teamsmöte med ett kul tema eller uppmärksamma en temadag som tex. kanelbullens dag.

Om Oss Temp Team

Möjligheter genom oss!

Är du på jakt efter ett jobb där du får bygga, vårda och utveckla kundrelationer och ta fram kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar? Brinner du för att skapa lyckade jobbmatchningar och lägga grunden för minnesvärda kandidatresor och konsultupplevelser? Eller letar du efter jobbet där du får sköta allt det där viktiga som händer i kulisserna?

Om du tror att vi kan vara rätt för dig eller vill veta mer om Temp-Team som arbetsgivare? Kontakta oss!

Kontakta oss!

eller ring oss på 020-530 100