Urval & Second Opinion

Urval & Second Opinion

Förstärk rekryteringsprocessen med extern hjälp

Föredrar du att sköta din egen rekryteringsprocess men vill slippa all tidsödande administration? Kanske vill du få en extern bedömning av dina toppkandidater för att minimera risken för en kostsam felrekrytering?

Hos oss kan du välja ut den eller de delar du vill få hjälp med för att underlätta och säkerställa din rekryteringsprocess. Här är två förslag på hur vi kan hjälpa dig:

1. Annonsering, urval och screening

Vi annonserar och gör ett första urval. Genom våra etablerade annonseringskanaler når din tjänst ut till ett brett nätverk av kandidater, du slipper omfattande genomgångar av ansökningar och vi presenterar enbart CV:n som matchar din kravprofil.

2. Second Opinion

Vi gör en professionell bedömning av dina slutkandidater. Med hjälp av intervjuer, referenskontroller och personlighetsanalyser får du en noggrann sammanställning som du kan använda som underlag i valet av kandidat.

Ta Hjälp I Rekryteringsprocessen

Vilket stöd passar er bäst?

Är du nyfiken att veta mer hur vi kan hjälpa till med tex. urval och second opinion eller om vi skulle ta ansvar för hela rekryteringsprocessen tveka inte att kontakta något av våra lokala kontor.

Urval Och Second Opinion

Be om offert!

Är du intresserad av våra tjänster? Hör av dig via formuläret så återkommer vi så snart vi kan!