Hitta Jobb

Letar du nytt jobb?

Söker du ditt nästa steg i karriären? Ett extrajobb vid sidan av dina studier? Eller kanske ett deltidsjobb att kombinera med ett annat?

Som bemannings- och rekryteringsföretag kommer vi i kontakt med många olika typer företag och organisationer, allt ifrån det lilla uppstartsbolaget, till medelstora verksamheter och börsnoterade företag. Uppdragen vi får in spänner sig över många yrkesområden som tex. ekonomi, administration, marknad, produktion, industri, inköp, transport, lager och distribution.

Har vi redan jobbet du söker i vårt nätverk? Leta i bland våra lediga jobb efter jobbet för dig. Hittar du inte vad du söker registrera dig i vår karriärportal för att finnas sökbar för våra rekryterare och öka chanserna att hitta ditt nästa jobb.

Karriärråd Hitta Jobb

Hur hittar du ett nytt jobb som passar dig?

Innan du ger dig ut på jobbjakt har vi här 3 frågor som kan hjälpa dig på traven att hitta rätt jobb.

1. Vad vill jag med mitt nästa jobb?
Bygga erfarenhet, tjäna pengar, testa en bransch eller få in en fot i ett specifikt företag. För jobbet dig på resan dit du vill?

2. Vad förväntar jag mig av en kommande arbetsplats?
En inspirerande arbetsmiljö, karriärvägar, balans mellan jobbet och fritid etc. En bra matchning kommer ifrån två håll. Vad är viktigt för dig?

3. Vart hittar jag det perfekta jobbet?
Vägarna fram till ett jobb kan vara många. Jobbportaler, företags karriärsidor, matchningsmail på tex LinkedIn och ditt eget nätverk. Jobbet kanske finns närmare än du tror. Vem skall du connecta med?

Karriärråd Hitta Ett Jobb Som Passar Dig

Stick ut som jobbsökande med en attraktiv ansökan

Har du hittat ett jobb du vill söka? Kom ihåg att alltid anpassa ansökan efter jobbet du söker. Här ger vi dig 3 frågor som du kan använda för att analysera jobbannonsen och veta vad du bör fokusera på i din ansökan.

1. Vilka arbetsuppgifter ingår i tjänsten? Kan rekryteraren se hur du löser uppgiften?
2️. Vilka kompetenser krävs för jobbet? Har du grundkraven som krävs?
3️. Vilka personliga egenskaper är önskvärda? Hur passar dom in på dig?

Karriärråd Stick Ut Med En Attraktiv Ansökan

En nordisk karriärpartner

Vi har lång erfarenhet i bemannings- och rekryteringsbranschen och har hjälpt många kandidater vidare i karriären. Vad drömmer du om? Välkommen att kontakta något av våra lokala kontor.

Läs våra karriärtips