Rekrytering Och Bemanning Inom Ekonomi, Lön Och Redovisning

Bemanning & Rekrytering - Ekonomi, Lön & Redovisning

Söker ni nya medarbetare, ledare eller interimlösningar? Våra rekryteringskonsulter hjälper till att hitta rätt kompetens till ert ekonomiteam!

Rekrytera medarbetare inom ekonomi, lön och redovisning med oss!

Med många år i rekrytering och bemanningsbranschen och genom de kunduppdrag vi har åtagit oss har vi byggt upp en bred kompetens när det gäller att förstå behov, skapa skräddarsydda lösningar och matcha kandidater med rätt uppdrag. Vårt team av rekryterare är specialiserade på att identifiera talanger inom områden som ekonomi, lön och redovisning.

Vi kan förse dig med kvalificerad personal till alla typer av tjänster – oavsett om det är för en kortare arbetstopp, ett längre interimsuppdrag eller för en fast anställning. 

Bemanning och rekrytering av nya medarbetare inom ekonomi, lön och redovisning

Vi tillsätter ett brett spektra av ekonomiroller

Letar du efter medarbetare som har kompetens inom områden såsom  finansiell rapportering, årsbokslut, löpande bokföring, löner eller system som Visma och Crona? Då finns vi här för att hjälpa dig att hitta rätt kompetens. Vi har framgångsrikt placerat kandidater i olika ekonomiroller på alla nivåer och tillsätter tex:

  • Ekonomichef
  • Ekonomiansvarig
  • Ekonomiassistent
  • Ekonom
  • Controller
  • Redovisningsekonom
  • Lönadministratör
  • Redovisningsassistent
  • Redovisningschef

Låt oss hjälpa dig att hitta de bästa kandidaterna för att möta dina specifika behov och krav.

Vi Tillsätter Tjänster Inom Ekonomi, Lön Och Finans

Har ni ett temporärt behov? Stärk ekonomiteamet med en konsult!

Om ni står inför tillfälliga behov inom ekonomi, till exempel vid sjukfrånvaro, semestertider eller under årsbokslutet, kan vi erbjuda skräddarsydda konsultlösningar. Vi har tillgång till ett stort nätverk av kvalificerade kandidater och tar hand om hela bemanningsprocessen - från att matcha rätt kandidat för uppdraget till att ta fullt arbetsgivaransvar.

Vi Hittar Talangerna Inom Ekonomi, Lön Och Finans

Sök nytt jobb inom ekonomi, lön & redovisning!

Är du redo för nästa steg i din karriär inom ekonomi, lön och redovisning? Vi är här för att stödja dig på din väg. Genom att lyssna på dina ambitioner och mål matchar vi dig med spännande uppdrag som passar just dig och dina färdigheter. Utforska våra lediga tjänster nedan!

Lediga Jobb Inom Ekonomi, Lön, Reodovisning, Finans

Kontakta oss här

eller ring oss på 020-530 100