SMALL ENOUGH TO CARE - BIG ENOUGH TO COPE

<p><em>SMALL ENOUGH TO CARE - BIG ENOUGH TO COPE</em></p>

” I samband med två graviditetsvikariat ungefär samtidigt  tog vi kontakt med TempTeam, Göteborg. De hjälpt oss snabbt med förslag på kandidater och efter urval bestämde vi oss för vilka vi ville hyra in. Med facit i hand har det blivit väldigt bra, båda personerna kom snabbt in i sina respektive roller och blivit goda arbetskamrater. Det kommer kännas konstigt när de inte längre är kvar och det är ett bra betyg till TempTeam”.

Paul Søndergaard - Personalchef/ HR-Manager

Smith&Nephew AB

”Vi på Smith&Nephew AB har anlitat Temp-Team i många år. Både för rekrytering och för temporär arbetskraft.

Detta har fungerat på ett utmärkt och smidigt sätt. Temp-Team har alltid sett till att hitta lösningar på våra behov”

Christer Hoch - Operations Manager

ReTherm Kruge

”Temp-Team har hjälpt oss att hitta bra medarbetare, både kollektivanställda och tjänstemän. De är lyhörda och förstår snabbt vad man önskar för profil på en nya kollega och det har fungerat väldigt bra.”

Susanne Hägerström - Logistikchef

RZ HB Mekaniska AB

"Vi har samarbetat med Temp-Team under många år och de har alltid löst våra nyanställningsbehov på ett snabbt, smidigt och okomplicerat sätt. Tack för ett gott samarbete."

Niklas Bengtsson

EHC Teknik

”Vi på EHC Teknik har anlitat Temp-Team i tre olika omgångar för inhyrning av verkstadspersonal.

Inhyrningen har varit så lyckad att de efter sex månader övergått till rekrytering. Vi är mycket nöjda med framtagningen och val av personer efter en grundlig genomgång av vilka vi på EHC Teknik är och vad vi söker.

Att nämna Temp-Team som ett bra bemannings företag har inte varit några som helst problem”

Newseed

"Ett enkelt uppföljningssamtal ledde till att vi inte långt där efter hade en ny medarbetare som hjälper oss och passar in i vårt team, tack TEMP-TEAM för att ni är så alerta och snabba!"

Vi vet vad vi gör