Ta del av vad våra kunder säger om oss

<p>Ta del av vad våra kunder säger om oss</p>

” I samband med två graviditetsvikariat ungefär samtidigt  tog vi kontakt med Temp-Team, Göteborg. De har hjälpt oss snabbt med förslag på kandidater och efter urval bestämde vi oss för vilka vi ville hyra in. Med facit i hand har det blivit väldigt bra, båda personerna kom snabbt in i sina respektive roller och blivit goda arbetskamrater. Det kommer kännas konstigt när de inte längre är kvar och det är ett bra betyg till Temp-Team”.

Paul Søndergaard - Personalchef/ HR-Manager

House of Saki

”Vi upplever att TEMP-TEAM besitter stor kunskap om marknaden. De förstod snabbt vårt behov och presenterade genom hela processen relevanta kandidater vilket sedermera ledde till att vi hittade den kundtjänstmedarbetare vi letat efter. Samtidigt har de hög kompetens, god service samt ett strukturerat arbetssätt och vi anlitar mer än gärna TEMP-TEAM igen vid framtida rekryteringsbehov”

- Magnus Johansson, Head of Marketing & Sales

Mcare

“Mcare Sweden AB har använt sig av temp team i flertalet år med väldigt bra resultat. Vi har flertalet anställda som arbetar inom mcare efter sin konsulttid via temp team. Med hjälp av temp team har det sparat tid för oss som arbetsgivare vid rekryteringsprocesser och kommunikationen från temp team har alltid varit toppklass” 

- Fredrik Albertsson, Operations manager

Smith & Nephew AB

”Vi på Smith & Nephew AB har anlitat Temp-Team i många år. Både för rekrytering och för temporär arbetskraft.

Detta har fungerat på ett utmärkt och smidigt sätt. Temp-Team har alltid sett till att hitta lösningar på våra behov”

- Christer Hoch - Operations Manager

Newseed

"Ett enkelt uppföljningssamtal ledde till att vi inte långt där efter hade en ny medarbetare som hjälper oss och passar in i vårt team, tack TEMP-TEAM för att ni är så alerta och snabba!"

- Magnus Lindgren, VD

ReTherm Kruge

”Temp-Team har hjälpt oss att hitta bra medarbetare, både kollektivanställda och tjänstemän. De är lyhörda och förstår snabbt vad man önskar för profil på en nya kollega och det har fungerat väldigt bra.”

- Susanne Hägerström - Logistikchef

Scandrums

"Det är enkelt att arbeta med Temp-Team och de förstår sig på våra behov och önskemål när vi söker nya kandidater / medarbetare. Rekryteringsprocesserna är effektiva och de är duktiga på att hitta kompetenta kandidater varje gång."

 - Henrik Fagerberg, VD

RZ HB Mekaniska AB

"Vi har samarbetat med Temp-Team under många år och de har alltid löst våra nyanställningsbehov på ett snabbt, smidigt och okomplicerat sätt. Tack för ett gott samarbete."

- Niklas Bengtsson

EHC Teknik

”Vi på EHC Teknik har anlitat Temp-Team i tre olika omgångar för inhyrning av verkstadspersonal.

Inhyrningen har varit så lyckad att de efter sex månader övergått till rekrytering. Vi är mycket nöjda med framtagningen och val av personer efter en grundlig genomgång av vilka vi på EHC Teknik är och vad vi söker.”

- Karin Johansson, Ekonomi & HR-ansvarig

Vi vet vad vi gör