Rekrytering och Bemanning inom lager, distribution och logistik

Bemanning & Rekrytering - Lager, Distribution & Logistik!

Letar du efter en ny medarbetare, extra personal eller ledare till ditt logistik- och lagerteam? Våra erfarna rekryteringskonsulter är redo att ta fram rätt kandidat till dig.

Rekrytera lager, distribution & logistikmedarbetare med oss

Att hitta rätt person kan vara en tids- och resurskrävande process för företag. Vi har lång erfarenhet av att stötta både stora logistikföretag och mindre verksamheter i att hitta rätt medarbetare. Våra rekryterare har etablerade kanaler för att identifiera kvalificerade kandidater och god insikt i de viktiga egenskaperna och kvalifikationerna som finns i lager- och logistiksektorn.

Oavsett om ni behöver extra hjälp på lagret under intensiva arbetsperioder, en erfaren truckförare med rätt behörigheter eller en ny lager- eller logistikchef, finns vi här för att hjälpa er.

Rekrytera nya medarbetare inom lager, distribution och logistik med oss på Temp-Team

Vi tillsätter ett brett spektra av tjänster inom lager, distribution & logistik

Letar du efter en kvalificerad kandidat med erfarenhet av truckkörning, certifierad inom LEAN eller Six Sigma, eller har expertis inom tulldokumentation? Vi kommer löpande i kontakt med kandidater i olika roller inom lager, distribution och logistik och kan hjälpa dig att tillsätta exempelvis:

  • Truckförare
  • Lageransvarig
  • Arbetsledare
  • Terminalarbetare
  • Orderplockare
  • Lagerarbetare
  • Speditör
  • Logistiker
  • Transportkoordinator
  • Distributionsförare
Vi tillsätter personal i olika roller inom lager, distribution och logistik

Flexibla bemanningslösningar anpassade efter era behov

Vi vet att förutsättningarna på ett lager snabbt kan svänga och att behov plötsligt kan uppstå som vid sjukdom eller arbetstoppar. Med vår erfarenhet är vi vana vid att rycka in med kort varsel och kan hjälpa till när det uppstår luckor i er bemanning. Genom vårt omfattande nätverk av kvalificerade och erfarna kandidater tar vi ansvar för hela bemanningsprocessen - från att matcha rätt kandidat för uppdraget till att ta på oss det fulla arbetsgivaransvaret.

Flexibla bemanningslösningar inom lager, logistik och distribution

Söker du nytt jobb inom lager & logistik?

Är du redo för att ta nästa steg i din karriär inom lager och logistik? Vi på Temp-Team tillsätter kontinuerligt tjänster inom olika branscher och på olika nivåer. Kanske är ditt drömjobb just hos oss! Se våra lediga jobb just nu!

Hitta nytt jobb inom lager och distribution

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret här nedan!