Arbetet är en stor del av livet, därför är det viktigt att man gör det man trivs med. Samspelet mellan rätt miljö, kollegor och motivation bidrar till att man prestera sitt bästa – och mer därtill. På TEMP-TEAM lägger vi stor vikt vid att matcha dig med kundföretaget för att säkra en hållbar lösning. Vi har både bemanning och rekryteringsuppdrag inom flertalet yrkesområden, så oavsett om du är anställd, mellan två arbeten eller söker extra jobb så är TEMP-TEAM din ideala partner i sökandet efter ditt nya jobb.

Rekrytering

Bli rekryterad!

Vi rekryterar många duktiga medarbetare till fasta tjänster varje år. Genom våra etablerade nätverk får vi kontinuerligt in nya uppdrag som spänner sig över flertalet branscher och yrkeskategorier.

En bra matchning mellan dig och kunden är en förutsättning för en lyckad rekrytering. När vi rekryterar lägger vi därför stor vikt vid att kartlägga såväl företagets förväntningar och krav som dina. För att lära känna dig genomför vi alltid en personlig intervju i kombination med personlighetsanalyser, färdighetstester och referenser ifrån tidigare arbetsgivare.

För att bli aktuell för en rekrytering skickar du en ansökan för den specifika tjänsten. Finns det inte några lediga jobb, som matchar dina önskemål eller kvalifikationer? Registrera din karriärprofil! Då finns din profil tillgänglig när vi får i nya tjänster och dina möjligheter att bli rekryterad ökar.

Bemanning

Bli konsult!

Att vara konsult är en perfekt anställningsform för dig som vill testa på olika branscher, få erfarenhet och lära känna många nya människor på kort tid. Det är även ett idealt sätt för dig som till exempel är student eller har annat deltidsjobb att få ett flexibelt extra jobb.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i bransch och arbetsgivarförening Bemanningsföretagen. Det innebär att vi följer befintliga avtal och att du som inhyrd konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss.
 
Vi har genom åren hjälpt många duktiga medarbetare vidare i sina karriärer genom att våra inhyrningsuppdrag ofta resulterar i en anställning direkt hos kund. Vi lägger stor vikt vid att matcha dig med kundföretaget så att förutsättningar till en fortsättning skall finnas. Därför är det viktigt att lära känna dig innan du anställs. Det gör vi genom en personlig intervju, tester/analyser och referenstagning.
 
Innan du påbörjar ditt uppdrag informeras du ingående om kundföretaget och dina kommande arbetsuppgifter - så att du är väl förberedd innan uppdragets början.

Utlandsjobb

Vill du jobba utomlands?

Att jobba utomlands kan vara ett bra sätt att få nya erfarenheter eller en väg att hitta sitt drömjobb.

TEMP-TEAM är en del av en internationell koncern av rekryteringsföretag och kan erbjuda dig många möjligheter då du vill jobba utomlands.

Välkommen att kontakta TEMP-TEAM i:

Danmark
Storbritannien
Finland
Norge
Singapore

Fördelar med att vara TEMP-TEAM konsult

För oss är det viktigt att alla våra konsulter får den bästa ”dealen” i sitt framtida jobb, Vi är med dig från det att du registrerar ditt CV till du skriver på kontraktet.

Karriärcoachning
Karriärcoachning
Friskvårdsbidrag
Friskvårdsbidrag
Avtalsenliga anställningsvillkor/lön
Avtalsenliga anställningsvillkor/lön
Pension
Pension
Jobb i olika verksamheter
Jobb i olika verksamheter