Industri/Tillverkning

CNC-operatör med svarvkunskaper till Nordic Polytech Group

Nordic Polytech Group AB

Trelleborg
25-06-2024
Tillsvidare

Dela:

Skriv ut:

Översikt

Är du redo för nästa steg i din karriär som CNC-operatör? Vill du jobba med svarvning av högkvalitativa produkter, hos en arbetsgivare som satsar på dig och din utveckling? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi letar för närvarande efter en skicklig och självgående CNC-operatör med gedigen erfarenhet inom svarvning och produktion till vår kund Nordic Polytech Group i Trelleborg.
 
Nordic Polytech Group är idag Nordens största leverantör av mekaniskt bearbetade komponenter i plast. Med deras mångåriga erfarenhet inom plast hjälper dem sina kunder hela vägen, från idé till färdig detalj, allt enligt de kundkrav och specifikationer som överenskommits. Som CNC-operatör kommer du att ha en central roll i tillverkningsprocessen. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
 
• Tillverkning av produkter i enlighet tillverkningsordern
• Självständig hantering av program och inställning av maskinen i linje med ställdatabladen.
• Noggranna kontroller för att säkerställa hög process- och produktkvalitet.
• Registrering och rapportering av eventuella kassationer under produktionsprocessen.
 
Din Profil:
För att lyckas i rollen krävs:
• Några års erfarenhet som CNC-operatör med specialisering på längdsvarvning.
• Praktisk erfarenhet från produktionstillverkning.
• Dokumenterad CNC-utbildning eller motsvarande.
• Djupa kunskaper i ritningsläsning.
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
 
Din personliga profil präglas av en positiv och serviceinriktad attityd, med ett tydligt intresse för automation och teknik. Ditt beslutsamma, flexibla och snabbtänkande tillvägagångssätt gör dig anpassningsbar och effektiv i olika situationer. Dessutom trivs du med att arbeta med människor över gränserna för att uppnå gemensamma mål.
 
Du Erbjuds:
Här välkomnas du till ett framgångsrikt företag och en arbetsmiljö som främjar tillväxt och utveckling och du blir en viktig del av ett team som värdesätter samarbete och teknisk kompetens.

Bra att veta:
Detta är en rekrytering där du anställs direkt av Nordic Polytech Group. 
 
Sök Nu!
Låter detta som nästa steg i din karriär? Ansök redan idag! Processen och intervjuer kommer dra igång v.31 och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du frågor, kontakta rekryterare Maria Appeltofft på map@temp-team.se hos oss på Temp-Team.
 
Varmt välkommen med din ansökan och ta del av denna spännande möjlighet!
Nordic Plastics Group är idag Nordens största leverantör av mekaniskt bearbetade komponenter i plast. I vår moderna maskinpark återfinns högeffektiva maskiner för mekanisk bearbetning av plaster såsom kapar, fräsar, svarvar, maskiner och verktyg för flamning, bockning, polering, varmformning, limning och montering. Med vår mångåriga erfarenhet inom plast hjälper vi våra kunder hela vägen, från idé till färdig detalj, allt enligt de kundkrav och specifikationer som överenskommits.