Industri/Tillverkning

CNC-tekniker till Härryda Mekaniska Verkstad

Härryda Mekaniska Verkstads AB

Mölnlycke
25-04-2024
Tillsvidare

Dela:

Skriv ut:

Översikt

Vill du jobba i en modern maskinpark tillsammans med trevliga och hjälpsamma kollegor? Söker du en arbetsgivare som erbjuder en trygg arbetsmiljö, månar om sina anställda och ger dig utrymme frihet att styra ditt arbete och växa i din roll? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi rekryterar just nu CNC-tekniker till Härryda Mekaniska Verkstad i Mölnlycke!

Sedan 1973 har Härryda Mekaniska Verkstad levererat produkter av högsta kvalitet och har idag runt ett 20-tal anställda.  Här möts du av en maskinpark med stor flexibilitet och stor blandning av såväl manuella som styrda maskiner, till stor del Heidenheinbaserade men även andra ISO-baserade maskiner.
 
Som CNC-tekniker kommer du att ansvara för enstyckstillverkning av prototyp detaljer i fräsmaskinen. Arbetat omfattar hela processen, från ritning till färdig produkt.
 
Din profil
Vi letar efter dig som har öga för detaljer, är självgående, kvalitetsmedveten, teamorienterad och som gärna bidrar till den goda stämningen på arbetsplatsen.
 
För att du skall vara aktuell för rollen som CNC-tekniker krävs:
  • Minst 5 års erfarenhet som CNC- tekniker
  • Goda programmeringskunskaper i Heidenhain, Edgecam
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift 
Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställs direkt av Härryda Mekaniska Verkstad.
Omfattning: Heltid (7–16), övertid kan förekomma (Flex +/-1 timme)
Start: Omgående eller efter överenskommelse
Du erbjuds goda och avtalsenliga villkor.
 
Är du CNC-teknikern vi söker?
Sök tjänsten redan idag! Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Elnaz Memarian, 073-398 31 40. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail.

Varmt välkommen in med din ansökan!