Om rekrytering

Rekrytering via TEMP-TEAM

Har du behov för ett kvalitetsmedvetet rekryteringsföretag som skapar värde för din verksamhet?

Det tar tid att annonsera, gallra bland ansökningar och genomföra personliga intervjuer. Speciellt om man vill anställa en person som både har rätt kompetens och passar in i gänget.

TEMP-TEAM är experter på att hitta medarbetare och företag som passar bra ihop. Vi garanterar dig en snabb och effektiv hantering när du står inför en rekrytering av din nästa medarbetare. Utifrån ditt behov handplockar vi kandidater för att skapa bästa förutsättningar i din verksamhet.

Branscher och yrkesområden

Branscher och yrkesområden

På TEMP-TEAM hjälper vi verksamheter med att rekrytera inom många olika branscher och tjänster.

Vi har duktiga rekryterare med lång erfarenhet och djupgående kunskap inom många av de branscher vi erbjuder rekrytering. Det gäller allt ifrån administration och kontor, chefstjänster, försäljning och inköp, transport och logistik, ekonomi, redovisning, industri, produktion och service. Läs mer om våra branscher här

Kvalitetsäkradprocess

Vi erbjuder en kvalitetssäkrad rekrytering:

Kundbesök: För att en rekrytering skall lyckas är det viktigt att lära känna både kund och kandidat. Vi vill träffa dig i din omgivning där vi tillsammans går igenom arbetsbeskrivningen och kravprofil, som är viktiga styrmedel under anställningsprocessen.

Kandidatsök: Om inte den rätta redan finns i vår databas annonserar vi tjänsten via vår hemsida och hos våra etablerade avtalspartners på nätet. Önskar du även annonser i tidningen har vi många upparbetade kontakter du som kund kan ta del av.

Urval: Vi tar emot ansökningar och väljer ut de mest kvalificerade kandidaterna baserat på: telefon och djupintervju, personlighetsanalys, ev kompetenstester och referenskontroll hos tidigare arbetsgivare.

Kandidatpresentation: Vi utarbetar och skickar kortfattade presentationer av aktuella kandidater innan intervju hos dig.

Val av kandidat: Du gör det slutgiltiga valet av din medarbetare.

Uppföljning: Samarbetet stannar inte när kandidaten är vald. Vi håller löpande kontakt för att säkra en långsiktig och hållbar lösning.

Nöjd-Kund-Garanti: Om kandidaten slutar eller inte uppfyller dina krav erbjuder vi en kostnadsfri rekrytering inom 3 månader.

Onboarding

ONBOARDING

… en god uppstart för din nya medarbetare är avgörande för att samarbetet blir en succé för alla parter. 

Med en onboardingprocess understryker du, att du prioriterar att den nyanställde trivs och den kommer väl tillrätta i sitt nya jobb. 

Hyrrekrytering

Hyr först - rekrytera sen!

Är du osäker på om ditt personalbehov är tillfälligt eller varaktigt? Vill du testa på ett samarbete med personen innan du anställer? Då är vårt hyrrekrytering koncept något för dig. En hyrrekrytering ger båda parter en chans att över en period pröva på ett samarbete innan man beslutar om anställning. Efter 6 månaders inhyrning kan du kostnadsfritt erbjuda kandidater en fast anställning.