Temp-Team Rekryteringsföretag och bemanningsföretag i Malmö

Temp-Team Malmö

Rekryteringsföretag och Bemanningsföretag i Malmö

Välkommen till vårt team i Malmö - din partner för att ta nästa steg i karriären, rekrytera ny personal och hantera alla dina bemanningsbehov. Du hittar oss i United Spaces lokaler ett stenkast ifrån Malmö central.

Besöksadress:
Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

Victor Mårtensson
Dölj biografi
Visa bio

Victor är en mycket uppskattad och engagerad Key Account Manager i vårt Malmö team. Han har en utbildning inom strategisk kommunikation och besitter omfattande erfarenhet inom försäljning och kundrelationer i rekryterings- och bemanningsbranschen. För Victors är ärlighet och transparens centrala värderingar och han brinner för att skapa nya relationer och samarbeten. Med en stark passion för humor och en naturlig social förmåga är Victor en äkta glädjespridare som får alla att känna sig hemma!

Maria Appeltofft
Dölj biografi
Visa bio

Maria är vår rekryterare/konsultchef och en ovärderlig resurs i vårt leveransteam i Malmö.  Med en kandidatexamen inom ledarskap och organisation samt en omfattande erfarenhet HR och rekrytering och bemanningsbranschen besitter Maria en bred palett av kompetenser. 

Här möts du av en person med mycket energi, nyfikenhet och positivitet. Hon brinner för att möta nya människor, konstant utöka sin kunskapsbas och kontinuerligt utveckla sig själv

Nordenskiöldsgatan 24, 211 19 Malmö

040-611 07 70

DITT REKRYTERINGS- OCH BEMANNINGSBOLAG I MALMÖ

Står ni inför en expansion, behöver ersättningsrekrytera eller kanske bemanna ett långt vikariat? Är du på jobbjakt och letar ditt nästa steg i karriären? Vi är ett auktoriserat rekryterings och bemanningsföretag med över 40 år i branschen. Varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag i Malmö

På Nordenskiöldsgatan 24, ett stenkast ifrån Malmös centralstation sitter vårt härliga team med engagerade och professionella medarbetare. Genom åren har vi framgångsrikt bemannat och rekryterat personal till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Våra kunder finns representerade i Malmö, Lund och Helsingborg men även övriga Skåneregionen. Tillsammans med våra kollegor i Göteborg, Stockholm hjälper vi kunder i hela landet och med vår närvaro i Danmark, Norge och Finland kan vi hjälpa till med rekrytering och bemanning över gränserna.

Rekryterings Och Bemanningsföretag Malmö

Rekrytering i Malmö

Arbetsledare, digitala kommunikatörer, ekonomiassistenter, ekonomichefer, kundtjänstmedarbetare. Som rekryteringsbolag har vi lång erfarenhet av branschen och god vana att tillsätta tjänster inom flertalet branscher och yrkesområden:

  • Ekonomi & HR
  • Lager & Distribution
  • Industri & Produktion
  • Marknad & Försäljning
  • Transport & Inköp

Med människan i fokus jobbar vi för att hitta rätt kompetens och den absolut bästa kandidaten för just din verksamhet. Är du nyfiken på vår rekryteringsprocess kan du läsa om det här.

Rekrytera Nästa Medarbetare Med Temp Team

Bemanning i Malmö

Söker ni flexibilitet i bemanningen för att möta skiftande och nya behov eller är i behov av att ta in nya kunskaper? Som bemanningsbolag kan vi förse er med kompetenser från dag till dag eller längre uppdrag inom de flesta branscher. Under hela inhyrningsperioden har vi arbetsgivaransvaret och håller tät dialog med både dig och konsulten.

Är du nyfiken hur vi jobbar med bemanning kan du läsa mer om det här.

Bemanna Med Temp Team

Lediga jobb i Malmö

Nyinflyttad? Redo för nya arbetsuppgifter? Eller kanske vill du komplettera studierna med det perfekta extra jobbet? Som rekryteringsföretag och bemanningsföretag träffar vi löpande företag i tex Malmö, Lund, Helsingborg som är i behov av personal. Uppdragen representerar allt ifrån juniora roller, generalister till specialister, chefer och ledare.

Vad vi vill du med ditt nästa jobb? Låt Temp-Team bli din karriärpartner. Våra rekryterare har många års erfarenhet i branschen och är duktiga på att matcha människor och företag med varandra. Ta del av våra lediga jobb och registrera din karriärprofil så du ökar dina chanser att hitta ett nytt jobb i Malmö eller på andra orter.

Låt Jobbet Hitta Dig Registrera Din Karriärprofil

Sök nytt jobb med Temp-Team!

Ta hjälp av våra artiklar för att säkra en ansökan som visar dina förmågor och lyfter fram din motivation och hjälper dig att navigera fram till rätt match för dig.