Vi upplever för tillfället att Temp-Teams namn används för att söka personal på WhatsApp. Vi på Temp-Team söker eller kontaktar INTE kandidater via WhatsApp, Messenger eller liknande och vi kommer heller aldrig begära att du skall logga in med ditt Bankid. Förhåll dig kritiskt till meddelanden som ser misstänksamma ut och blockera avsändaren. Välkommen att kontakta oss om du är osäker eller har frågor! 

Temp Team Göteborg Rekrytering Och Bemanningsföretag

Temp-Team Göteborg

Rekryteringsföretag & Bemanningsföretag i Göteborg

Välkommen till vårt team i Göteborg - din partner för att ta nästa steg i karriären, rekrytera ny personal och hantera alla dina bemanningsbehov. Du hittar oss i United Spaces lokaler mitt i centrum nära Nordstan.

Calle Odén
Dölj biografi
Visa bio

Calle har gedigen erfarenhet inom rekrytering och bemanning och är TEMP-TEAM Sveriges VD. Han har genom åren skapat många långsiktiga kundrelationer och rekryterat personal till såväl börsnoterade företag, offentliga förvaltningar som mindre verksamheter. Calle är en person med ett stort förtroende ute hos sina kunder och han drivs av att se människor hamna rätt.

Åsa Blomdahl (3)
Dölj biografi
Visa bio

Åsa är vår engagerade kundansvariga och teamledare för leveransteamet. Med sin sprudlande personlighet, mjuka framtoning och gedigna erfarenhet inom försäljning, service och rekrytering och bemanningsbranschen är det lätt att känna sig trygg i Åsas händer. Här möts ni av en människa med en stark drivkraft att hjälpa företag att hitta rätt nyckelkompetenser och att vägleda människor till att hitta sina drömjobb.

Jan Sammels
Dölj biografi
Visa bio

Jan, en av våra värdefulla kundansvariga i Göteborg. Han har en HR-utbildning i botten och har jobbat med rekrytering och bemanning i många år. Jan kommer ursprungligen ifrån Dalarna och är en riktig sportentusiast som spenderat mycket tid i hockeyrinken. Här möts ni av en lagspelare med stort driv, som triggas av ambitiösa mål och en person som sätter relationer i fokus.

Patrik Fröman
Dölj biografi
Visa bio

Patrik är vår lokala kontakt i Sjuhäradområdet. Med många år i bemanning och rekryteringsbranschen, otaliga personliga möten i ryggen och lösta uppdrag har Patrik byggt upp ett stort nätverk och en stor kunskapsbank inom området rekrytering och bemanning.

Här möts ni av en person som kliver in i rummet med ett stort leende, som har förmågan att se och lyssna till människor och gör att allt känns väldigt enkelt.

Elnaz Memarian
Dölj biografi
Visa bio

Elnaz, vår värdefulla teamledare för leveransteamet och vår rekryterare/konsultchef i Göteborg. Med en teknisk och IT-rekryteringsbakgrund, matchad med erfarenheter som Operativ Chef till Interim-Rekryteringspartner, samt utbildning inom Turism, Event Management och en magisterexamen inom Entreprenörskap är Elnaz en riktig kompetenspärla. Hennes expertis sträcker sig från att strategiskt etablera rekryteringsprocesser till att bygga och vårda långsiktiga kundrelationer under hela rekryteringsresan – alltid med fokus på att erbjuda enastående service.

Elnaz är inte bara en mästare på att knyta band genom kommunikation, öppenhet och kunskapsdelning utan även på att multitaska. Hennes sprudlande personlighet lämnar ingen oberörd – hon sprider glädje och kompetens vart hon går!

Kristina Gelevska
Dölj biografi
Visa bio

Kristina är vår rekryterare/konsultchef och en värdefull resurs i vårt leveransteam i Göteborg. I ryggen har hon en kandidatexamen i arbetsvetenskap och erfarenhet ifrån produktion av medicinska produkter och som HR-assistent med inriktning på rekrytering. Här möts ni av en aktiv och social person med nära till skratt och som drivs av att stötta och hjälpa individer att hitta nya arbetsplatser och få dom att trivas.

031-53 42 60

info.goteborg@temp-team.se

Östra Hamngatan 16, 411 09 Göteborg

DITT REKRYTERINGS- & BEMANNINGSBOLAG I GÖTEBORG

Söker du nya medarbetare eller tillfällig förstärkning? Kanske är du på jobbjakt och letar efter ditt nästa steg i karriären? Sen 1979 har vi levererat bemanning och rekryteringslösningar och hjälpt människor ta nya kliv i karriären. Varmt välkommen att kontakta vårt team i Göteborg.

Ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag i Göteborg!

Mitt i hjärtat av Göteborg, i United Spaces lokaler på Östra Hamngatan 16 hittar du Temp-Teams kontor - lätt tillgängligt för såväl våra konsulter, kandidater och kunder.

Sen vi slog upp våra dörrar i Göteborg har vi rekryterat nya medarbetare och hittat tillfällig förstärkning till företag och verksamheter i bland annat stor Göteborg, Halland, Sjuhärad och längs västkusten. Tillsammans med våra kollegor i Malmö och Stockholm löser vi uppdrag i hela landet och med kontor i Danmark, Norge och Finland har vi goda möjligheter att hjälpa till med nordiska avtal och stöd och rådgivning för rekrytering och bemanning i respektive land.

Jobba Med Oss

Rekrytering med Temp-Team i Göteborg

I vårt team i Göteborg finns gedigen erfarenhet inom rekrytering och bemanning, en stor kunskap om våra lokala marknader och en stark drivkraft att hitta rätt match mellan människor och företag. Vi finns här för dig som vill sondera terrängen och få förslag på vilka möjligheter som finns för att vid behov av:

  • Ersättningsrekrytering
  • Bemanning för temporära behov som arbetstoppar, semester, sjukdom, föräldravikariat
  • Nya kompetenser i verksamheten
  • Stöd vid en rekryteringsprocess genom tex, second opinion
  • Råd i onboardingprocessen av nya medarbetare

Är du nyfiken och vill läsa mer om hur vi jobbar med att tillsätta tjänster och bemanna uppdrag kan du läsa mer här

Fördelar Att Ta Hjälp Vid En Rekrytering

Bemanning med Temp-Team i Göteborg

Vi har hjälpt allt ifrån den lilla verksamheten som vill rekrytera sin nästa kollega till de stora bolagen som löpande är i behov av personal och konsulter. Med vår erfarenhet i ryggen kan vi ge dig stöttning för att hitta rätt lösning för just för er. Som generalister har våra uppdrag spänt sig över flertalet yrkeskategorier ifrån assistenter till ledande befattningar och vi har god vana att tillsätta och bemanna tjänster inom tex.:

  • Marknad & Försäljning
  • Ekonomi & Administration
  • Lager & Distribution
  • Industrin & Produktion
  • Teknik

Är du nyfiken och vill läsa mer om hur vi jobbar med att tillsätta tjänster och bemanna uppdrag kan du läsa mer här

Bemanna Med Temp Team

Lediga jobb i Göteborg!

Extra knäck vid sidan av studierna? Ett karriärkliv? En bredare roll? Nya arbetsuppgifter? Vad vill du med ditt nästa jobb?

Låt Temp-Team bli din karriärpartner. Som ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag kommer vi dagligen i kontakt med företag i tex Göteborg, Kungälv, Alingsås, Borås, Kungsbacka, Ulricehamn som vill rekrytera en ny medarbetare eller är i behov av extra förstärkning på kort och lång sikt. Med tusentals intervjuer i ryggen är våra rekryterare vana att lyssna och duktiga på att matcha människor med rätt företag.

Låt Jobbet Hitta Dig Registrera Din Karriärprofil

Sök nytt jobb med Temp-Team! Ta del av våra karriärtips.

Lediga jobb i Göteborg

Kanske finns det perfekta jobbet i vår databas redan nu. Om inte passa på att registrera din karriärprofil. Då finns din profil tillgänglig när vi får i nya tjänster: