Temp Team Stockholm

Temp-Team Stockholm

Rekryteringsföretag & Bemanningsföretag i Stockholm

Välkommen till vårt team i Stockholm - din partner för att ta nästa steg i karriären, rekrytera ny personal och hantera alla dina bemanningsbehov. 

Victor Mårtensson
Dölj biografi
Visa bio

Victor är en mycket uppskattad och engagerad Key Account Manager i vårt Malmö team. Han har en utbildning inom strategisk kommunikation och besitter omfattande erfarenhet inom försäljning och kundrelationer i rekryterings- och bemanningsbranschen. För Victors är ärlighet och transparens centrala värderingar och han brinner för att skapa nya relationer och samarbeten. Med en stark passion för humor och en naturlig social förmåga är Victor en äkta glädjespridare som får alla att känna sig hemma!

Maria Appeltofft
Dölj biografi
Visa bio

Maria är vår rekryterare/konsultchef och en ovärderlig resurs i vårt leveransteam i Malmö.  Med en kandidatexamen inom ledarskap och organisation samt en omfattande erfarenhet HR och rekrytering och bemanningsbranschen besitter Maria en bred palett av kompetenser. 

Här möts du av en person med mycket energi, nyfikenhet och positivitet. Hon brinner för att möta nya människor, konstant utöka sin kunskapsbas och kontinuerligt utveckla sig själv

DITT REKRYTERINGS- & BEMANNINGSBOLAG I STOCKHOLM

Behöver ni ersättningsrekrytera, hitta en nyckelperson eller ledare? Står ni inför en arbetstopp och är i behov av extra arbetskraft? Letar du efter ditt nästa jobb i Stockholm, Sverige eller kanske i Norden? Då har du hamnat på rätt ställe. Vi är ett auktoriserat nordiskt rekryterings- och bemanningsföretag som sedan 1979 levererat kundanpassade lösningar och hjälpt människor vidare i karriären. Varmt välkommen att kontakta Temp-Team i Stockholm.

Ett nordiskt rekryterings- och bemanningsföretag i Stockholm

Vi hjälper allt ifrån de små- och medelstora verksamheterna till de stora och börsnoterade bolagen. Med vår samlade branscherfarenhet har vi resurserna att hjälpa till inom flertalet branscher och yrkeskategorier som tex.:

  • Ekonomi & HR
  • Administration & Service
  • Lager & Distribution
  • Industri & Produktion
  • Sälj & Marknad
  • Inköp & Logistik
  • Life Science
  • Teknik

Tillsammans med våra kollegor i Göteborg och Malmö hjälper vi företag och verksamheter i hela landet och tillsammans med våra kontor i Danmark, Norge och Finland hjälper vi företag som behöver hjälp med nordiska rekryterings- och bemanningslösningar.

Ditt Bemanning Och Rekryteringsbolag I Stockholm Temp Team

Rekrytering i Stockholm

Oavsett om du behöver rekrytera en ny medarbetare, chef eller en specialist är våra rekryteringskonsulter redo att hjälpa dig genom processen. För dig som endast vill få hjälp med delar av rekryteringsprocessen med tex second opinion och tester kan vi skräddarsy vår insats utifrån ert behov.

Som rekryteringsföretag lägger vi stor vikt vid att lära känna er verksamhet. Allt för att verkligen förstå behovet ifrån grunden och hitta en kandidat som matchar er verksamhet. Vi använder alla våra tillgängliga resurser för att hitta rätt kandidater. Parallellt med en jobbannons använder vi vårt breda nätverk och searchar i CV-databaser för att hitta rätt match.

Läs gärna mer om hur vi jobbar med rekrytering.

Fördelar Att Ta Hjälp Vid En Rekrytering

Bemanning i Stockholm

Står ni inför en arbetstopp? Kanske skall ni expandera till en ny ort? Osäker på om ditt behov är temporärt eller permanent? Med oss som bemanningsföretag har du möjlighet att vara flexibel i din bemanning. Vi hjälper dig att hitta kandidater som har både rätt kvalifikationer och som passar miljön och kulturen i ert företag. För oss är det viktigt att skapa förutsättningar så ni kan känna att en anställning hos er skall kännas som ett helt naturligt steg.

Bemanna Med Temp Team

Letar du efter nytt jobb?

Har du kanske just flyttat till Stockholm och söker ett nytt jobb? Kanske är det dags för dig att byta bransch, arbetsuppgifter eller hitta ett jobb med kortare resväg?

Låt Temp-Team i Stockholm bli din karriärpartner! Som ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag kommer vi löpande i kontakt med verksamheter i tex Stockholm, Södertälje, Uppsala som är i behov av personal, på kort och lång sikt, på olika nivåer och inom olika branscher och yrkeskategorier. Våra rekryterare lägger stor vikt vid att lära känna dig, din bakgrund och ta del av dina drivkrafter för att skapa förutsättningar för en lyckad matchning.

Låt Jobbet Hitta Dig Registrera Din Karriärprofil

Se våra lediga jobb i Stockholm

Kanske finns det perfekta jobbet i vår databas redan nu. Kika in vår databas lediga jobb. Glöm inte heller att registrera din karriärprofil

Ta nästa steg i karriären! Läs våra karriärartiklar