Vi upplever för tillfället att Temp-Teams namn används för att söka personal på WhatsApp. Vi på Temp-Team söker eller kontaktar INTE kandidater via WhatsApp, Messenger eller liknande och vi kommer heller aldrig begära att du skall logga in med ditt Bankid. Förhåll dig kritiskt till meddelanden som ser misstänksamma ut och blockera avsändaren. Välkommen att kontakta oss om du är osäker eller har frågor! 

Temp Team Stockholm

Temp-Team Stockholm

Rekryteringsföretag & Bemanningsföretag i Stockholm

Välkommen till vårt team i Stockholm - din partner för att ta nästa steg i karriären, rekrytera ny personal och hantera alla dina bemanningsbehov. 

Vår besöksadress:
Klarabergsviadukten 63
111 64 Stockholm

Vill du skicka post gäller följande adress:
Temp-Team Sverige AB
c/o United Spaces
Blekholmsgatan 2F
111 64 Stockholm

Calle Odén
Dölj biografi
Visa bio

Calle har gedigen erfarenhet inom rekrytering och bemanning och är TEMP-TEAM Sveriges VD. Han har genom åren skapat många långsiktiga kundrelationer och rekryterat personal till såväl börsnoterade företag, offentliga förvaltningar som mindre verksamheter. Calle är en person med ett stort förtroende ute hos sina kunder och han drivs av att se människor hamna rätt.

DITT REKRYTERINGS- & BEMANNINGSBOLAG I STOCKHOLM

Behöver ni ersättningsrekrytera, hitta en nyckelperson eller ledare? Står ni inför en arbetstopp och är i behov av extra arbetskraft? Letar du efter ditt nästa jobb i Stockholm, Sverige eller kanske i Norden? Då har du hamnat på rätt ställe. Vi är ett auktoriserat nordiskt rekryterings- och bemanningsföretag som sedan 1979 levererat kundanpassade lösningar och hjälpt människor vidare i karriären. Varmt välkommen att kontakta Temp-Team i Stockholm.

Ett nordiskt rekryterings- och bemanningsföretag i Stockholm

På United Spaces Waterfront, endast en kort promenad ifrån Stockholms Centralstation hittar du Temp-Teams kontor i Stockholm. Här möts du av ett dedikerat team som jobbat med rekrytering och bemanning i många år och har god vana att lyssna på behov, bemanna uppdrag och leta och matcha kandidater med företag.

Vi hjälper allt ifrån de små- och medelstora verksamheterna till de stora och börsnoterade bolagen. Med vår samlade branscherfarenhet har vi resurserna att hjälpa till inom flertalet branscher och yrkeskategorier som tex.:

  • Ekonomi & HR
  • Administration & Service
  • Lager & Distribution
  • Industri & Produktion
  • Sälj & Marknad
  • Inköp & Logistik
  • Life Science
  • Teknik

Tillsammans med våra kollegor i Göteborg och Malmö hjälper vi företag och verksamheter i hela landet och tillsammans med våra kontor i Danmark, Norge och Finland hjälper vi företag som behöver hjälp med nordiska rekryterings- och bemanningslösningar.

Jobba Med Oss

Rekrytering i Stockholm

Oavsett om du behöver rekrytera en ny medarbetare, chef eller en specialist är våra rekryteringskonsulter redo att hjälpa dig genom processen. För dig som endast vill få hjälp med delar av rekryteringsprocessen med tex second opinion och tester kan vi skräddarsy vår insats utifrån ert behov.

Som rekryteringsföretag lägger vi stor vikt vid att lära känna er verksamhet. Allt för att verkligen förstå behovet ifrån grunden och hitta en kandidat som matchar er verksamhet. Vi använder alla våra tillgängliga resurser för att hitta rätt kandidater. Parallellt med en jobbannons använder vi vårt breda nätverk och searchar i CV-databaser för att hitta rätt match.

Läs gärna mer om hur vi jobbar med rekrytering.

Fördelar Att Ta Hjälp Vid En Rekrytering

Bemanning i Stockholm

Står ni inför en arbetstopp? Kanske skall ni expandera till en ny ort? Osäker på om ditt behov är temporärt eller permanent? Med oss som bemanningsföretag har du möjlighet att vara flexibel i din bemanning. Vi hjälper dig att hitta kandidater som har både rätt kvalifikationer och som passar miljön och kulturen i ert företag. För oss är det viktigt att skapa förutsättningar så ni kan känna att en anställning hos er skall kännas som ett helt naturligt steg.

Bemanna Med Temp Team

Letar du efter nytt jobb?

Har du kanske just flyttat till Stockholm och söker ett nytt jobb? Kanske är det dags för dig att byta bransch, arbetsuppgifter eller hitta ett jobb med kortare resväg?

Låt Temp-Team i Stockholm bli din karriärpartner! Som ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag kommer vi löpande i kontakt med verksamheter i tex Stockholm, Södertälje, Uppsala som är i behov av personal, på kort och lång sikt, på olika nivåer och inom olika branscher och yrkeskategorier. Våra rekryterare lägger stor vikt vid att lära känna dig, din bakgrund och ta del av dina drivkrafter för att skapa förutsättningar för en lyckad matchning.

Låt Jobbet Hitta Dig Registrera Din Karriärprofil

Se våra lediga jobb i Stockholm

Kanske finns det perfekta jobbet i vår databas redan nu. Kika in vår databas lediga jobb. Glöm inte heller att registrera din karriärprofil

Ta nästa steg i karriären! Läs våra karriärartiklar