Om bemanning

Var flexibel med Bemanning

Kanske behöver du en extra resurs för en kortare eller längre period? Att hyra personal är ett utmärkt sätt att täcka upp vid:

 • tillfälliga arbetstoppar
 • föräldrarvikariat
 • sjukskrivningar
 • semester
 • övergångsperioder
 • specialistkunskaper

TEMP-TEAM är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi kan förse er med flera olika kompetenser från dag till dag och inom de flesta branscher.

Vi vet...

Vi vet..

…hur viktigt det är för en verksamhet att snabbt kunna anpassa sig till marknaden. Du kan därför förvänta dig att vi hjälper dig att hitta den rätta assistansen så snabbt som möjligt. Både när du har ett akut bemanningsbehov eller när du i förhand vet att du är i behov av personal.

Genom att hyra personal får du alla fördelar som följer med en extra medarbetare utan att ha plikten att fastanställa personen. Med bemanningspersonal får du en hög grad av flexibilitet i vardagen. Dessutom behöver du inte lägga tid och resurser på intervjuer, anställningsförfaranden och du betalar du endast för konsultens effektiva arbetstid.

Löpande bemanning?

Har du ett löpande bemanningsbehov, så kommer vi i möjligaste mån att skicka samma kandidat varje gång. Det sparar dig tid till upplärning till stor fördel för er organisation.

Förutsättningar för ett lyckat bemanningsuppdrag

Förutsättningar för ett lyckat bemanningsuppdrag!

Vi tror på, att goda relationer skapar ett gott samarbete. Därför inleds processen med att hitta den rätta medarbetaren med ett personligt möte.

Det personliga mötet skapar trygghet och är din säkerhet för att vi skall hitta den bästa möjliga matchningen – både kompetens och personlighetsmässigt. Under mötet kartlägger vi tillsammans vilka kompetenser och kvalifikationer som er kommande medarbetare skall ha och vi får en bra överblick över verksamhetens struktur, kultur och miljö.

Uppföljning är en naturlig del av processen. Vi håller löpande kontakt med såväl dig som din kommande medarbetare under hela förloppet för att säkra en hållbar lösning för alla parter. Det är en självklarhet för oss som professionellt bemanningsföretag.

Kvalificerade kandidater

Kvalificerade kandidater

Vi lägger stor vikt vid att känna till vår marknad och intervjua attraktiva kandidater kontinuerligt i förväg för våra kunders behov. Därför kan vi presentera kvalificerade kandidater snabbt, oavsett om det tillfälliga eller projektet är av kort eller lång varaktighet.

Det finns olika skäl till varför kandidater kontaktar oss. Vissa vill prova olika jobb för att få varierad arbetsupplevelse innan de hittar vad de vill ha. Andra vill ha större frihet och flexibilitet, t.ex. arbeta i perioder eller kombinera arbete och studier, och vissa är bara intresserade av att hitta ett fast jobb.

Alla våra konsulter genomgår en kvalificerad process, som omfattar:

 • Intervju
 • Referenser
 • Ev. tester och analyser
Hyrrekrytering

Hyrrekrytering!

Är du osäker om du har ett korsiktigt eller långsiktigt behov! Vill du testa din nya medarbetare innan du skriver på ett kontrakt?

Då är hyrrekrytering något för din verksamhet:

 • Ett bemanningsuppdrag, som mynnar ut i en anställning hos er 
 • En effektivenkel och trygg möjlighet att pröva, om medarbetaren matchar verksamheten kultur och uppdragets kompetenskrav.
 • Övergången till en anställning hos er sker kostnadsfritt efter avtalad inhyrningsperiod. Önskar ni att anställa under pågående bemanningsuppdrag räknar vi ut ett övertagsarvode baserat på inhyrd period.

 

 

Kontakta oss

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra tjänster inom bemanning, rekrytering eller onboarding är du välkommen att kontakta oss på 020-530 100 eller något av våra kontor. 

TEMP-TEAM Göteborg

TEMP-TEAM Malmö

TEMP-TEAM Stockholm