Bemanning & Rekryteringspartner | TEMP-TEAM

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

TEMP-TEAM är en rekryterings och bemanningspartner med 40 år i branschen. Välkommen att kontakta oss när du behöver bemanna eller rekrytera personal.

Telefon: 020-530 100

Calle Odén

Calle Odén

VD

Mob: 0708 58 23 74

cod@temp-team.se

Se profil

Calle Odén

Calle har gedigen erfarenhet inom rekrytering och bemanning och är TEMP-TEAM Sveriges VD. Han har genom åren skapat många långsiktiga kundrelationer och rekryterat personal till såväl börsnoterade företag, offentliga förvaltningar som mindre verksamheter. Calle är en person med ett stort förtroende ute hos sina kunder och han drivs av att se människor hamna rätt.

Michael Schwenningsen

Michael Schwenningsen

CFO

Mob: +45 33 36 09 44

Se profil

Michael Schwenningsen

Michael har en gedigen bakgrund inom ekonomi och administration och ansvarar för vår ekonomi i Sverige. Han sitter i huvudsak på koncernens huvudkontor i Danmark. Michael har ett stort engagemang i sin personal och är en uppskattad ledare.

Cecilia Petersson

Cecilia Petersson

Marknadsansvarig/Researcher

Mob: 0733 84 79 80

civ@temp-team.se

Se profil

Cecilia Petersson

Cecilia är utbildad civilekonom med inriktning på marknadsföring och organisation. Hon har över 11 år i branschen och ansvarar i huvudsak för IT och marknadsfrågor i Sverige. Cecilia är vår spindel i nätet och räds inte att ta sig an nya uppgifter.

Stefan Thorup

Stefan Thorup

Regionchef Syd

Mob: 070-858 33 05

sth@temp-team.se

Se profil

Stefan Thorup

Stefan är vår regionchef i region syd och en viktig resurs för att matcha kund med kandidat. Med sin långa erfarenhet i rekryterings- och bemanningsbranschen har han god erfarenhet av att tillsätta allt ifrån en extra medarbetare till specialister och chefer, och van att hantera bemanningsuppdrag på kortare och längre sikt.

Stefan älskar ny kunskap, att hitta den bästa och smartaste lösningen och tvekar aldrig att ställa upp för en kund, kandidat, konsult eller kollega.

Eva Erdestam

Eva Erdestam

Regionchef Öst

Mob: 073-311 87 19

evm@temp-team.se

Se profil

Eva Erdestam

Eva har lång erfarenhet inom rekrytering och bemanning och är TEMP-TEAM Sveriges Regionchef i Stockholm. Hon har genom långsiktiga kundrelationer utvecklat affärssamarbetet via rekrytering och bemanning inom flertalet branscher med stort kundfokus, både inom industri och tjänstesektor. Eva är en engagerad person med stort förtroende hos kunder. Eva drivs av att se varje människas möjlighet till utveckling genom stimulerande arbetsuppgifter.