Rekrytering Och Bemanning Life Science Division

Life Science Division

Life Science Division

Välkommen till vår Life Science Division i Sverige. Behöver du bemanna eller rekrytera nya medarbetare eller söker ditt nästa jobb i karriären tveka inte att höra av dig till oss.

Vi jobbar med kunder i hela landet och vår divisions huvudkontor hittar du i United Spaces lokaler ett stenkast ifrån Malmös central.


Victor Mårtensson
Dölj biografi
Visa bio

Victor är en mycket uppskattad och engagerad Key Account Manager i vårt Malmö team. Han har en utbildning inom strategisk kommunikation och besitter omfattande erfarenhet inom försäljning och kundrelationer i rekryterings- och bemanningsbranschen. För Victors är ärlighet och transparens centrala värderingar och han brinner för att skapa nya relationer och samarbeten. Med en stark passion för humor och en naturlig social förmåga är Victor en äkta glädjespridare som får alla att känna sig hemma!

Maria Appeltofft
Dölj biografi
Visa bio

Maria är vår rekryterare/konsultchef och en ovärderlig resurs i vårt leveransteam i Malmö.  Med en kandidatexamen inom ledarskap och organisation samt en omfattande erfarenhet HR och rekrytering och bemanningsbranschen besitter Maria en bred palett av kompetenser. 

Här möts du av en person med mycket energi, nyfikenhet och positivitet. Hon brinner för att möta nya människor, konstant utöka sin kunskapsbas och kontinuerligt utveckla sig själv

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

08-790 09 49