Leding Och Administration Temp Team Sverige

Ledning & Administration

🚨OBS!🚨 Det har kommit till vår kännedom att medarbetare hos oss och Temp-Teams namn används för att söka personal på WhatsApp. Vill förtydliga att ingen av oss på Temp-Team söker eller kontaktar kandidater via WhatsApp och vi kommer heller aldrig begära att du skall logga in med ditt Bankid. Förhåll dig kritiskt till meddelanden som ser misstänksamma ut och blockera avsändaren. Du kan alltid via vår hemsida temp-team.se bekräfta att aktuell tjänst är utannonserad eller kontakta oss direkt om du är osäker.

Rekrytering och Bemanningsföretag i Sverige

Calle Odén
Dölj biografi
Visa bio

Calle har gedigen erfarenhet inom rekrytering och bemanning och är TEMP-TEAM Sveriges VD. Han har genom åren skapat många långsiktiga kundrelationer och rekryterat personal till såväl börsnoterade företag, offentliga förvaltningar som mindre verksamheter. Calle är en person med ett stort förtroende ute hos sina kunder och han drivs av att se människor hamna rätt.

Cecilia Petersson
Dölj biografi
Visa bio

Cecilia är vår marknadsansvarige och people and culture ambassadör. Med en utbildning som civilekonom och en Masters of Science in International Business and Economics, med inriktning på marknadsföring, har hon en gedigen bakgrund inom sitt område. Sedan 2006 har hon arbetat inom rekrytering och bemanning och brinner verkligen för områden som onboarding, värdegrundarbete och marknads- och kommunikationsfrågor. Cecilia är vår spindel i nätet och räds inte att ta sig an nya uppgifter. Hon är vår kulturbärare, vår glädjespridare, vår "någon"!