Rekrytering & Bemanningsföretag i Göteborg

Välkommen till vårt team i Göteborg. Vi hjälper dig när du är i behov av bemanning, vill få hjälp med en rekrytering eller söker ditt nästa jobb i karriären.

Vår adress:
Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

Vill du komma i kontakt med vår Life Science Division? Klicka här

Telefon: 031-53 42 60

E-post: info.goteborg@temp-team.se

Calle Odén

Calle Odén

VD

Mob: 0708 58 23 74

cod@temp-team.se

Se profil

Calle Odén

Calle har gedigen erfarenhet inom rekrytering och bemanning och är vår VD. Han har genom åren skapat många långsiktiga kundrelationer och rekryterat personal till såväl börsnoterade företag, offentliga förvaltningar som mindre verksamheter. Calle är en person med ett stort förtroende ute hos sina kunder och han drivs av att se människor hamna rätt.

Eva Mellquist

Eva Mellquist

Senior Rekryteringskonsult

Mob: 0708 58 23 86

een@temp-team.se

Se profil

Eva Mellquist

Med 17 år i branschen är Eva en av våra mest erfarna rekryteringskonsulter. I sin roll har hon tagit fram många kundanpassade bemanningslösningar och lyckade matchningar av såväl specialister till enklare tjänster. Eva är en sann nätverkare med genuint engagemang för sina kunder, konsulter och kandidater.

Christer Rautio

Christer Rautio

Kundansvarig

Mob: 0706-19 99 23

chr@temp-team.se

Se profil

Christer Rautio

Christer har gedigen erfarenhet inom försäljning, affärsutveckling och onboardingprogram. Genom sin lugna, trygga och analytisk approach har han genom åren förvaltat sina säljprocesser och skapat stort förtroende ute hos sina kunder. För Christer är långvariga relationer högt prioriterat och tar gärna ett möte på golfbanan när tillfälle ges!

Sara Rönneberg Carr

Sara Rönneberg Carr

Rekryterare/Konsultchef

Mob: 0733-84 48 50

saca@temp-team.se

Se profil

Sara Rönneberg Carr

Sara har en Bachelors degree i Business Administration med inriktning HR i botten och har lång erfarenhet i rekryterings- och bemanningsbranschen, executivesearch samt många års erfarenhet inom försäljning. Målmedveten, social och glad, driven, kundorienterad och ärlig är ord som beskriver Sara och hon brinner för att skapa och vårda långsiktiga och förtroendefulla relationer med kunder, medarbetare och kandidater.

Jan Sammels

Jan Sammels

Kundansvarig

Mob: 0725-04 77 60

jsa@temp-team.se

Se profil

Jan Sammels

Jan har en HR-utbildning i botten och har jobbat med rekrytering och bemanning i många år. Jan kommer ursprungligen ifrån Dalarna och är en riktig sportentusiast som spenderat mycket tid i hockeyrinken. Här möts ni av en lagspelare med stort driv, som triggas av ambitiösa mål och en person som sätter relationer i fokus.

Patrik Fröman

Patrik Fröman

Kundansvarig

Mob: 073-361 20 85

paf@temp-team.se

Se profil

Patrik Fröman

Patrik är vår lokala kontakt i Sjuhäradområdet. Med många år i bemanning och rekryteringsbranschen, otaliga personliga möten i ryggen och lösta uppdrag har Patrik byggt upp ett stort nätverk och en stor kunskapsbank inom området rekrytering och bemanning.

Här möts ni av en person som kliver in i rummet med ett stort leende, som har förmågan att se och lyssna till människor och gör att allt känns väldigt enkelt.

Milvi Piibeman

Milvi Piibeman

Rekryterare/Konsultchef

Mob: 070-858 23 69

mpn@temp-team.se

Se profil

Milvi Piibeman

Milvi är rekryterare och konsultchef och en värdefull resurs i vårt leveransteam i Göteborg. Milvi har en logistikutbildning med inriktning produktion i botten och många års erfarenhet att rekrytera och bemanna till såväl stora som små verksamheter. Här möts ni av en relationskapande glädjespridare med genuint intresse för människor och som sitter på en stark drivkraft att i nära samarbete med kund hitta de bästa tänkbara lösningarna, ge kandidaterna det bästa bemötandet och att konsulterna får konsultupplevelser värda att minnas.

DITT REKRYTERINGS- & BEMANNINGSBOLAG I GÖTEBORG


Söker du nya medarbetare eller tillfällig förstärkning? Kanske är du på jobbjakt och letar efter ditt nästa steg i karriären? Sen 1979 har vi levererat bemanning och rekryteringslösningar och hjälpt människor ta nya kliv i karriären. Varmt välkommen att kontakta vårt team i Göteborg.

Ett rekryterings- och bemanningsföretag med nordiska möjligheter

Mitt i hjärtat av Göteborg, i United Spaces lokaler på Östra Hamngatan 16 hittar du Temp-Teams kontor - lätt tillgängligt för såväl våra konsulter, kandidater och kunder.

Sen vi slog upp våra dörrar i Göteborg har vi rekryterat nya medarbetare och hittat tillfällig förstärkning till företag och verksamheter i bland annat stor Göteborg, Halland, Sjuhärad och längs västkusten. Tillsammans med våra kollegor i Malmö och Stockholm löser vi uppdrag i hela landet och med kontor i Danmark, Norge och Finland har vi goda möjligheter att hjälpa till med nordiska avtal och stöd och rådgivning för rekrytering och bemanning i respektive land.

Rekrytering och bemanning med Temp-Team i Göteborg

I vårt team i Göteborg finns gedigen erfarenhet inom rekrytering och bemanning, en stor kunskap om våra lokala marknader och en stark drivkraft att hitta rätt match mellan människor och företag. Vi finns här för dig som vill sondera terrängen och få förslag på vilka möjligheter som finns för att vid behov av

  • Ersättningsrekrytering
  • Bemanning för temporära behov som arbetstoppar, semester, sjukdom, föräldravikariat
  • Nya kompetenser i verksamheten
  • Stöd vid en rekryteringsprocess genom tex, second opinion
  • Råd i onboardingprocessen av nya medarbetare
Vi har hjälpt allt ifrån den lilla verksamheten som vill rekrytera sin nästa kollega till de stora bolagen som löpande är i behov av personal och konsulter. Med vår erfarenhet i ryggen kan vi ge dig stöttning för att hitta en optimal lösning just för er. Som generalister har våra uppdrag spänt sig över flertalet yrkeskategorier ifrån assistenter till ledande befattningar och vi har god vana att tillsätta och bemanna tjänster inom tex.:

  • Marknad & Försäljning
  • Ekonomi & Administration
  • Lager & Distribution
  • Industrin & Produktion
  • Teknik
Är du nyfiken och vill läsa mer om hur vi jobbar med att tillsätta tjänster och bemanna uppdrag kan du besöka: Bemanning och Rekrytering

Söker du jobb i Göteborg? Låt Temp-Team bli din karriärpartner!

Extra knäck vid sidan av studierna? Ett karriärkliv? En bredare roll? Nya arbetsuppgifter? Vad vill du med ditt nästa jobb? Som ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag kommer vi dagligen i kontakt med företag i tex Göteborg, Kungälv, Alingsås, Borås, Kungsbacka som vill rekrytera en ny medarbetare eller är i behov av extra förstärkning på kort och lång sikt. Med tusentals intervjuer i ryggen är våra rekryterare vana att lyssna och måna och duktiga på att matcha människor med rätt företag.

Lediga jobb i Göteborg

Kanske finns det perfekta jobbet i vår databas redan nu. Om inte passa på att registrera din karriärprofil. Då finns din profil tillgänglig när vi får i nya tjänster:

Karriärtips för att landa drömjobbet

Har du hittat jobbet du vill söka? Ta hjälp av våra artiklar för att säkra en ansökan som visar dina förmågor och lyfter fram din motivation.

Alla våra artiklar hittar du här: Inspiration och artiklar