Rekrytering & Bemanningsföretag i Göteborg

Välkommen till vårt team i Göteborg. Vi hjälper dig när du är i behov av bemanning, vill få hjälp med en rekrytering eller söker ditt nästa jobb i karriären.

Vår adress:
Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

Vill du komma i kontakt med vår Life Science Division? Klicka här

Telefon: 031-53 42 60

E-post: info.goteborg@temp-team.se

Calle Odén

Calle Odén

VD

Mob: 070-858 23 74

cod@temp-team.se

Se profil

Calle Odén

Calle har gedigen erfarenhet inom rekrytering och bemanning och är vår VD. Han har genom åren skapat många långsiktiga kundrelationer och rekryterat personal till såväl börsnoterade företag, offentliga förvaltningar som mindre verksamheter. Calle är en person med ett stort förtroende ute hos sina kunder och han drivs av att se människor hamna rätt.

Jan Sammels

Jan Sammels

Kundansvarig

Mob: 0725-04 77 60

jsa@temp-team.se

Se profil

Jan Sammels

Jan har en HR-utbildning i botten och har jobbat med rekrytering och bemanning i många år. Jan kommer ursprungligen ifrån Dalarna och är en riktig sportentusiast som spenderat mycket tid i hockeyrinken. Här möts ni av en lagspelare med stort driv, som triggas av ambitiösa mål och en person som sätter relationer i fokus.

Patrik Fröman

Patrik Fröman

Kundansvarig

Mob: 073-361 20 85

paf@temp-team.se

Se profil

Patrik Fröman

Patrik är vår lokala kontakt i Sjuhäradområdet. Med många år i bemanning och rekryteringsbranschen, otaliga personliga möten i ryggen och lösta uppdrag har Patrik byggt upp ett stort nätverk och en stor kunskapsbank inom området rekrytering och bemanning.

Här möts ni av en person som kliver in i rummet med ett stort leende, som har förmågan att se och lyssna till människor och gör att allt känns väldigt enkelt.

Kristina Gelevska

Kristina Gelevska

Rekryterare/Konsultchef

Mob: 070-858 42 51

kga@temp-team.se

Se profil

Kristina Gelevska

Kristina är vår rekryterare/konsultchef och en värdefull resurs i vårt leveransteam i Göteborg. I ryggen har hon en kandidatexamen i arbetsvetenskap och erfarenhet ifrån produktion av medicinska produkter och som HR-assistent med inriktning på rekrytering. Här möts ni av en aktiv och social person med nära till skratt och som drivs av att stötta och hjälpa individer att hitta nya arbetsplatser och få dom att trivas.

Åsa Blomdahl

Åsa Blomdahl

Teamledare Kundansvarig

Mob: 073-384 48 50

aab@temp-team.se

Se profil

Åsa Blomdahl

Alexander Pettersen

Alexander Pettersen

Rekryterare/Konsultchef

Mob: 070-858 23 69

apn@temp-team.se

Se profil

Alexander Pettersen

Elnaz Memarian

Elnaz Memarian

Teamledare Rekryterare/Konsultchef

Mob: 073-398 31 40

elm@temp-team.se

Se profil

Elnaz Memarian

Elnaz, vår värdefulla teamledare för leveransteamet och vår rekryterare/konsultchef i Göteborg. Med en teknisk och IT-rekryteringsbakgrund, matchad med erfarenheter som Operativ Chef till Interim-Rekryteringspartner, samt utbildning inom Turism, Event Management och en magisterexamen inom Entreprenörskap är Elnaz en riktig kompetenspärla. Hennes expertis sträcker sig från att strategiskt etablera rekryteringsprocesser till att bygga och vårda långsiktiga kundrelationer under hela rekryteringsresan – alltid med fokus på att erbjuda enastående service.

Elnaz är inte bara en mästare på att knyta band genom kommunikation, öppenhet och kunskapsdelning utan även på att multitaska. Hennes sprudlande personlighet lämnar ingen oberörd – hon sprider glädje och kompetens vart hon går!

DITT REKRYTERINGS- & BEMANNINGSBOLAG I GÖTEBORG


Söker du nya medarbetare eller tillfällig förstärkning? Kanske är du på jobbjakt och letar efter ditt nästa steg i karriären? Sen 1979 har vi levererat bemanning och rekryteringslösningar och hjälpt människor ta nya kliv i karriären. Varmt välkommen att kontakta vårt team i Göteborg.

Ett rekryterings- och bemanningsföretag med nordiska möjligheter

Mitt i hjärtat av Göteborg, i United Spaces lokaler på Östra Hamngatan 16 hittar du Temp-Teams kontor - lätt tillgängligt för såväl våra konsulter, kandidater och kunder.

Sen vi slog upp våra dörrar i Göteborg har vi rekryterat nya medarbetare och hittat tillfällig förstärkning till företag och verksamheter i bland annat stor Göteborg, Halland, Sjuhärad och längs västkusten. Tillsammans med våra kollegor i Malmö och Stockholm löser vi uppdrag i hela landet och med kontor i Danmark, Norge och Finland har vi goda möjligheter att hjälpa till med nordiska avtal och stöd och rådgivning för rekrytering och bemanning i respektive land.

Rekrytering och bemanning med Temp-Team i Göteborg

I vårt team i Göteborg finns gedigen erfarenhet inom rekrytering och bemanning, en stor kunskap om våra lokala marknader och en stark drivkraft att hitta rätt match mellan människor och företag. Vi finns här för dig som vill sondera terrängen och få förslag på vilka möjligheter som finns för att vid behov av

  • Ersättningsrekrytering
  • Bemanning för temporära behov som arbetstoppar, semester, sjukdom, föräldravikariat
  • Nya kompetenser i verksamheten
  • Stöd vid en rekryteringsprocess genom tex, second opinion
  • Råd i onboardingprocessen av nya medarbetare
Vi har hjälpt allt ifrån den lilla verksamheten som vill rekrytera sin nästa kollega till de stora bolagen som löpande är i behov av personal och konsulter. Med vår erfarenhet i ryggen kan vi ge dig stöttning för att hitta en optimal lösning just för er. Som generalister har våra uppdrag spänt sig över flertalet yrkeskategorier ifrån assistenter till ledande befattningar och vi har god vana att tillsätta och bemanna tjänster inom tex.:

  • Marknad & Försäljning
  • Ekonomi & Administration
  • Lager & Distribution
  • Industrin & Produktion
  • Teknik
Är du nyfiken och vill läsa mer om hur vi jobbar med att tillsätta tjänster och bemanna uppdrag kan du besöka: Bemanning och Rekrytering

Söker du jobb i Göteborg? Låt Temp-Team bli din karriärpartner!

Extra knäck vid sidan av studierna? Ett karriärkliv? En bredare roll? Nya arbetsuppgifter? Vad vill du med ditt nästa jobb? Som ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag kommer vi dagligen i kontakt med företag i tex Göteborg, Kungälv, Alingsås, Borås, Kungsbacka, Ulricehamn som vill rekrytera en ny medarbetare eller är i behov av extra förstärkning på kort och lång sikt. Med tusentals intervjuer i ryggen är våra rekryterare vana att lyssna och duktiga på att matcha människor med rätt företag.

Lediga jobb i Göteborg

Kanske finns det perfekta jobbet i vår databas redan nu. Om inte passa på att registrera din karriärprofil. Då finns din profil tillgänglig när vi får i nya tjänster:

Karriärtips för att landa drömjobbet

Har du hittat jobbet du vill söka? Ta hjälp av våra artiklar för att säkra en ansökan som visar dina förmågor och lyfter fram din motivation.

Alla våra artiklar hittar du här: Inspiration och artiklar