Rekrytering & Bemanning med TEMP-TEAM i Göteborg


TEMP-TEAM är en helhetsleverantör av rekryterings- och bemanningstjänster med genuint engagemang och professionalism som högsta prioritet. Med mer än 40 års erfarenhet av bemanning och rekrytering i en internationell koncern har vi skapat rekryteringsprocesser och nätverk som tryggar dig i ditt behov av personal.

Vårt team i Göteborg sitter i centralt belägna lokaler mitt i hjärtat av Nordstan köpcentrum - lätt tillgängligt för såväl våra konsulter, kandidater och kunder. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet i branschen och samarbetar med kunder i hela Västra Götaland och Hallandsregionen. Genom åren har vi framgångsrikt tillsatt allt ifrån assistenter till ledande befattningar inom tex Marknad, Försäljning, Ekonomi, Administration, Lager, Produktion, Industri.

Ge dina nyanställda en flygande start! När du anställt den rätta, har vi på TEMP-TEAM i Göteborg resurserna att ge dig råd och stöd i av din nya medarbetare. En väl utformad och professionell introduktion har stort inflytande på om din nya medarbetare kommer att trivas och stanna.

Var flexibel med bemanning! Genom att hyra in personal blir du mer flexibel i din vardag då du kan förstärka din personalstyrka vid toppar eller då du behöver någon med särskild kompetens. Hyr först, anställ sedan om du är osäker på om ditt personalbehov är tillfälligt eller varaktigt, eller då du vill testa på ett samarbete utan några förpliktelser att fastanställa.

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig i din nästa rekrytering eller med ett kommande personalbehov. Tveka inte att höra av dig till vårt team i Göteborg!

Söker du jobb i Göteborg? Våra rekryterare i Göteborg tillsätter löpande kandidater till rekryteringar direkt hos kund och bemanningsuppdrag, på såväl heltid som deltid. Öka dina chanser till nästa steg i karriären genom att registrera din profil på vår hemsida

Se våra lediga jobb. Kanske finns ditt drömjobb att söka redan idag!

Kontakt