Rekrytering & Bemanningsföretag i Malmö

Välkommen till vårt team i Malmö. Vi finns här för dig som behöver rekrytera, bemanna eller för dig som letar jobb och vill ta nästa steg i karriären.

Du hittar oss i United Spaces lokaler i centrala Malmö.

Vår adress:
Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

Vill du komma i kontakt med vår Life Science Division? Klicka här

Telefon: 040-611 07 70

E-post: info.malmo@temp-team.se

Victor Mårtensson

Victor Mårtensson

Kundansvarig

Mob: 073-858 07 92

vima@temp-team.se

Se profil

Victor Mårtensson

Victor är utbildad inom strategisk kommunikation och har lång erfarenhet inom försäljning och kundrelationer. Ärlighet och transparens är viktiga ledord och han brinner för att skapa nya relationer och samarbeten. Med humorn som största passion och med sin sociala ådra är Victor en sann glädjespridare som får alla att trivas!

Cindy Hultman (Tjänstledig)

Cindy Hultman (Tjänstledig)

Rekryterare/Konsultchef

Mob: 073-384 79 55

Se profil

Cindy Hultman (Tjänstledig)

Cindy är utbildad inom arbetsvetenskap och har lång erfarenhet i rekrytering- och bemanningsbranschen. Hos oss har hon ett övergripande ansvar för kandidatförsörjning i aktuella uppdrag med allt ifrån traditionellt urvalsarbete till kvalificerad search, personaladministration, uppföljningar, arbetsmiljö och teamansvar. Cindy brinner för att hitta rätt kandidat till rätt arbetsplats och det roligaste hon vet är nöjda kandidater.

Maria Appeltofft

Maria Appeltofft

Rekryterare/Konsultchef

Mob: 070-858 33 05

map@temp-team.se

Se profil

Maria Appeltofft

DITT REKRYTERINGS OCH BEMANNINGSBOLAG I MALMÖ


Står ni inför en expansion, behöver ersättningsrekrytera eller kanske bemanna ett långt vikariat? Är du på jobbjakt och letar ditt nästa steg i karriären? Vi är ett auktoriserat rekryterings och bemanningsföretag med över 40 år i branschen. Varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Ett bemannings- och rekryteringsföretag med nordisk räckvidd

På Nordenskiöldsgatan 24, ett stenkast ifrån Malmös centralstation sitter vårt härliga team med engagerade och professionella medarbetare. Genom åren har vi framgångsrikt bemannat och rekryterat personal till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Våra kunder finns representerade i Malmö, Lund och Helsingborg men även övriga Skåneregionen. Tillsammans med våra kollegor i Göteborg, Stockholm hjälper vi kunder i hela landet och med vår närvaro i Danmark, Norge och Finland kan vi hjälpa till med rekrytering och bemanning över gränserna.

Rekrytering i Malmö

Arbetsledare, digitala kommunikatörer, ekonomiassistenter, ekonomichefer, kundtjänstmedarbetare. Som rekryteringsbolag har vi lång erfarenhet av branschen och god vana att tillsätta tjänster inom flertalet branscher och yrkesområden:

  • Ekonomi & HR
  • Lager & Distribution
  • Industri & Produktion
  • Marknad & Försäljning
  • Transport & Inköp
Med människan i fokus jobbar vi för att hitta den absolut bästa kandidaten för just din verksamhet. Är du nyfiken på vår rekryteringsprocess kan du läsa om det här: Rekrytering

Bemanning i Malmö

Söker ni flexibilitet i bemanningen för att möta skiftande och nya behov eller är i behov av att ta in nya kunskaper? Som bemanningsbolag kan vi förse er med kompetenser från dag till dag eller längre uppdrag inom de flesta branscher. Under hela inhyrningsperioden har vi arbetsgivaransvaret och håller tät dialog med både dig och konsulten.

Är du nyfiken hur vi jobbar med bemanning kan du läsa mer om det här: Bemanning

Letar du ett nytt jobb i Malmö?

Nyinflyttad? Redo för nya arbetsuppgifter? Eller kanske vill du komplettera studierna med det perfekta extra jobbet? Som rekryteringsföretag och bemanningsföretag träffar vi löpande företag i tex Malmö, Lund, Helsingborg som är i behov av personal. Uppdragen representerar allt ifrån juniora roller, generalister till specialister, chefer och ledare.

Vad vi vill du med ditt nästa jobb? Låt Temp-Team bli din karriärpartner. Våra rekryterare har många års erfarenhet i branschen och är duktiga på att matcha människor och företag med varandra. Ta del av våra lediga jobb och registrera din karriärprofil så du ökar dina chanser att hitta ett nytt jobb i Malmö eller på andra orter.

Inspiration att landa drömjobbet

Ta hjälp av våra artiklar för att säkra en ansökan som visar dina förmågor och lyfter fram din motivation och hjälper dig att navigera fram till rätt match för dig.

Vill du få ännu mer tips och inspiration i jobbjakten? Besök våran artikelsida där du hittar fler karriärtips