Rekrytering och Bemanning med TEMP-TEAM i Malmö


På Nordenskiöldsgatan 24, ett stenkast ifrån Malmös centralstation sitter vårt härliga team med engagerade och professionella medarbetare. Genom åren har vi framgångsrikt bemannat och rekryterat personal till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Våra kunder finns representerade i Malmö, Lund och Helsingborg men även övriga Skåneregionen.

Med människan i fokus jobbar vi för att hitta den absolut bästa kandidaten för just din verksamhet inom lager, industri, produktion, inköp, marknad, försäljning, ekonomi, HR, administration, service & backoffice. Allt ifrån produktionsmedarbetare, administratörer, truckförare, ekonomiassistenter, arbetsledare och ekonomichefer.

Att samarbeta med TEMP-TEAM i Malmö ger dig många fördelar:

  • Du får tillgång till erfarna rekryterare som har arbetat med rekrytering och bemanning i många år.
  • Du har en fast kontaktperson, snabb återkoppling och personlig uppföljning.
  • Du får anpassade lösningar för just din verksamhet och ditt personalbehov.
  • Du får tillgång till ett brett nätverk, både lokalt, nationellt och internationellt.

  • Hos oss på TEMP-TEAM har du dessutom tillgång till våra tjänster inom Onboarding. Allt för att säkra att din nästa medarbetare får en god, strukturerad och trygg start i din verksamhet.

    Inhyrning ger dig flexibilitet! Ett samarbete med TEMP-TEAM i Malmö ger dig flexibiliteten vid såväl akuta som planerade behov. Vi har resurserna för att förse er med flera olika kompetenser från dag till dag och inom de flesta branscher. Under hela inhyrningsperioden har vi arbetsgivaransvaret och håller tät dialog med både dig och konsulten.

    Är du nyinflyttad i Malmö eller kanske vill ta nästa steg i karriären? Ta del av våra lediga jobb. Registrera även din karriärprofil här för att öka dina chanser till ett nytt jobb!