Rekrytering & Bemanningsföretag i Stockholm

Välkommen till vårt team i Stockholm. Behöver du bemanna eller rekrytera nya medarbetare eller söker ditt nästa jobb i karriären tveka inte att höra av dig till oss.

Du hittar oss i United Spaces lokaler ett stenkast ifrån Stockholms central.

Vår adress:
Klarabergsviadukten 63
111 64 Stockholm

Vill du skicka post gäller följande adress:
Temp-Team Sverige AB
c/o United Spaces
Blekholmsgatan 2F
111 64 Stockholm

Telefon: 08-790 09 49

E-post: info.stockholm@temp-team.se

Eva Erdestam

Eva Erdestam

Regionchef

Mob: 0733118719

evm@temp-team.se

Se profil

Eva Erdestam

Eva har lång erfarenhet inom rekrytering och bemanning och är TEMP-TEAM Sveriges Regionchef i Stockholm. Hon har genom långsiktiga kundrelationer utvecklat affärssamarbetet via rekrytering och bemanning inom flertalet branscher med stort kundfokus, både inom industri och tjänstesektor. Eva är en engagerad person med stort förtroende hos kunder. Eva drivs av att se varje människas möjlighet till utveckling genom stimulerande arbetsuppgifter

Ghazaleh Köse

Ghazaleh Köse

Rekryterare/Konsultchef

Mob: 0733102415

ghe@temp-team.se

Se profil

Ghazaleh Köse

Ghazaleh är rekryterare/konsultchef hos oss. Med sin breda och långa erfarenhet i rekrytering och bemanningsbranschen och bakgrund Life Science området har hon bistått många företag att hitta rätt medarbetare och hjälpt många kandidater vidare i karriären.

För Ghazaleh är en av de starkaste drivkrafterna att få skapa nya relationer och hjälpa människor att bli den bästa möjliga versionen av sig själva i sin yrkesroll. Alltid med en strävan att sätta ambitioner i centrum för att kunna skapa de bästa förutsättningarna för kund, kandidat, konsult eller som medmänniska.

Jenny Thonberg

Jenny Thonberg

Rekryterare/Konsultchef

Mob: 0733131401

jtg@temp-team.se

Se profil

Jenny Thonberg

Jenny är rekryterare/konsultchef hos oss och en värdefull resurs med sin breda erfarenhet inom rekrytering och bemanning från flertalet branscher, med tyngd inom Life Science. I tillägg har hon också arbetat i olika koordinerande roller inom medicintekniska bolag och inom vindkraft.

Jenny är en sann lagspelare med förmåga att se helheten, lämnar inget till slumpen och lägger ett stort engagemang i allt hon tar sig för. För Jenny finns inget bättre än när en kund blir riktigt nöjd med en perfekt kandidatmatchning och när kandidater blir glada till få chansen i ett nytt jobb.

Ditt rekryterings och bemanningsbolag i Stockholm


Behöver ni ersättningsrekrytera, hitta en nyckelperson eller ledare? Står ni inför en arbetstopp och är i behov av extra arbetskraft? Letar du efter ditt nästa jobb i Stockholm, Sverige eller kanske i Norden? Då har du hamnat på rätt ställe. Vi är ett auktoriserat nordiskt rekryterings- och bemanningsföretag som sedan 1979 levererat kundanpassade lösningar och hjälpt människor vidare i karriären. Varmt välkommen att kontakta Temp-Team i Stockholm.

Ett nordiskt rekryterings- och bemanningsföretag i Stockholm

På United Spaces Waterfront, endast en kort promenad ifrån Stockholms Centralstation hittar du Temp-Teams kontor i Stockholm. Här möts du av ett dedikerat team som jobbat med rekrytering och bemanning i många år och har god vana att lyssna på behov, bemanna uppdrag och leta och matcha kandidater med företag.

Vi hjälper allt ifrån de små- och medelstora verksamheterna till de stora och börsnoterade bolagen. Med vår samlade branscherfarenhet har vi resurserna att hjälpa till inom flertalet branscher och yrkeskategorier som tex.:

 • Ekonomi & HR
 • Administration & Service
 • Lager & Distribution
 • Industri & Produktion
 • Sälj & Marknad
 • Inköp & Logistik
 • Life Science
 • Teknik
Tillsammans med våra kollegor i Göteborg och Malmö hjälper vi företag och verksamheter i hela landet och tillsammans med våra kontor i Danmark, Norge och Finland hjälper vi företag som behöver hjälp med nordiska rekryterings- och bemanningslösningar.

Rekrytering i Stockholm

Oavsett om du behöver rekrytera en ny medarbetare, chef eller en specialist är våra rekryteringskonsulter redo att hjälpa dig genom processen. För dig som endast vill få hjälp med delar av rekryteringsprocessen med tex second opinion och tester kan vi skräddarsy vår insats utifrån ert behov.

Som rekryteringsföretag lägger vi stor vikt vid att lära känna er verksamhet. Allt för att verkligen förstå behovet ifrån grunden och hitta en kandidat som matchar er verksamhet. Vi använder alla våra tillgängliga resurser för att hitta rätt kandidater. Parallellt med en jobbannons använder vi vårt breda nätverk och searchar i CV-databaser för att hitta rätt match.

Läs gärna mer om hur vi jobbar vid en Rekrytering

Bemanning i Stockholm

Står ni inför en arbetstopp? Kanske skall ni expandera till en ny ort? Osäker på om ditt behov är temporärt eller permanent? Med oss som bemanningsföretag har du möjlighet att vara flexibel i din bemanning. Vi hjälper dig att hitta kandidater som har både rätt kvalifikationer och som passar miljön och kulturen i ert företag. För oss är det viktigt att skapa förutsättningar så ni kan känna att en anställning hos er skall kännas som ett helt naturligt steg.

Letar du efter nytt jobb?

Har du kanske just flyttat till Stockholm och söker ett nytt jobb? Kanske är det dags för dig att byta bransch, arbetsuppgifter eller hitta ett jobb med kortare resväg?

Låt Temp-Team i Stockholm bli din karriärpartner! Som ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag kommer vi löpande i kontakt med verksamheter i tex Stockholm, Södertälje, Uppsala som är i behov av personal, på kort och lång sikt, på olika nivåer och inom olika branscher och yrkeskategorier. Våra rekryterare lägger stor vikt vid att lära känna dig, din bakgrund och ta del av dina drivkrafter för att skapa förutsättningar för en lyckad matchning.

Se våra lediga jobb i Stockholm

Kanske finns det perfekta jobbet i vår databas redan nu. Kika in vår databas: Lediga jobb
Glöm inte heller att registrera din karriärprofil

Ta del av våra karriärtips

Har du hittat jobbet för dig? Säkra att du har en ansökan som visar dina förmågor och lyfter fram din motivation. Vi har skrivet ett antal karriärartiklar som kan vara till hjälp för att skriva en CV eller personligt brev och hitta en arbetsplats som passar just dig. Här delar vi 4 av våra artiklar.

Tips till ett bra personligt brev! p> Tips till att skriva CVp>
 • Step-by-step: Hur du skriver ett bra CV
 • 10 CV tips: Gör det lätt att se vem du är

 • Alla våra artiklar hittar du här: Inspiration och artiklar