Bemanning & Rekrytering med TEMP-TEAM Stockholm


TEMP-TEAM är ett internationellt rekryterings- och bemanningsföretag med över 40 års erfarenhet. Med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö tillsätter vi tjänster inom såväl kollektiv- som tjänstemannasektorn.

På TEMP-TEAM i Stockholm har vi erfarenhet av rekrytering och bemanning i många branscher. Vi löser uppdrag med tjänster inom försäljning och marknadsföring, kontor och administration, HR, lager och logistik och ekonomi och redovisning.

Om du behöver rekrytera en chef eller en specialist är våra rekryteringskonsulter redo att hjälpa dig genom rekryteringsprocessen. Du kan välja att låta oss ta hela processen eller att vi bistår med delar av den. Läs mer om hur vi jobbar vid en rekrytering.

Fördelen med att använda TEMP-TEAM Stockholm

Med oss som partner sparar du både tid och kostnader. Du kommer att ha en rekryterings- och bemanningspartner med vilja och förmåga att förstå dina affärsbehov. Vi är verkligen engagerade i att hitta kandidater som har både rätt kvalifikationer och som passar miljön och kulturen i ditt företag.

Jakten på den rätta kandidaten

Vi använder alla resurser för att hitta de bäst kvalificerade kandidaterna till tjänsten. Vi tar hjälp av vårt breda nätverk och vår uppdaterade CV-databas. Parallellt annonserar vi positionen i olika jobbportaler för att se till att vi hittar den bästa kandidaten för ditt företag.

Kontakta oss

Har du frågor kring våra processer inom rekrytering och bemanning? Ta kontakt med oss, så kan vi berätta hur vi TEMP-TEAM Stockholm kan hjälpa dig i din nästa rekrytering eller bemanningsprocess! Ring oss på Telefon: 08-790 09 49 eller skicka en E-post: info.stockholm@temp-team.se.

Jobbsökande i Stockholm?

Är du på jakt efter din nästa utmaning? På vår hemsida är hittar du våra lediga jobb.

Glöm inte att registrera ditt CV för att skapa bäst möjligheter att hitta ett jobb som passar dig. Kom ihåg att löpande uppdatera din profil.